Internacional

Costa d’Ivori, tampoc

Classificació per al mundial. Els elefants perden contra el Marroc en el partit definitiu i es queden fora de la copa del món. El combinat marroquí acompanya Tunísia, Egipte, Nigèria i el Senegal

A l’Àfrica, la fase final de classificació per al mundial és una de les més dures que hi ha. Són cinc grups de quatre seleccions, en què només es classifica la primera i en què hi ha enfrontaments directes d’alta volada. La prova és que combinats habituals en les últimes copes del món com Camerun, Algèria, Ghana i Costa d’Ivori no han assolit el bitllet i hauran de seguir el campionat des de casa. Els elefants van certificar l’eliminació ahir, en un partit transcendental, a cara o creu, contra el Marroc. Al conjunt ivorià que jugava a casa, a l’Stade Félix Houphouët-Boigny d’Abidjan, només li valia guanyar, mentre que els marroquins en feien prou amb un empat per assegurar-se la presència a Rússia. I van ser els visitants, dirigits per Hervé Renard –el tècnic que el 2015 va aixecar la copa d’Àfrica amb Costa d’Ivori– qui va sortir vencedor (0-2) amb gols de Dirar i Benatia. També ahir va confirmar classificació Tunísia amb un empat (0-0) contra Líbia. D’aquesta manera les cinc seleccions africanes que disputaran el mundial són: Marroc, Tunísia, Egipte, Nigèria i Senegal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)