Internacional

Dinamarca es passeja a Dublín

Classificació per al mundial. Els escandinaus golegen Irlanda amb un ‘hat-trick’ d’Eriksen i tornen a una copa del món

r. irlanda 1 (1) Dinamarca 5 (5)

REP. IRLANDA:Randolph, Christie, Duffy, Clark (Long, 71’), Ward, Arter (Arter, 46’), Meyler (Hoolahan, 46’), Brady, Hendrick, McClean i Murphy.DINAMARCA:Schmeichel, Christiansen, Kjaer, Bjelland, Larsen (Ankersen, 54’), Kvist, Delaney, Eriksen, Sisto, Poulsen (Cornelius, 70’) i Jorgensen (Bendtner, 84’).GOLS:1-0 (6’) Duffy. 1-1 (29’) Christie en pròpia. 1-2 (32’) Eriksen. 1-3 (63’) Eriksen. 1-4 (73’) Eriksen. 1-5 (90’) Bendtner, de penal.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès).

Dinamarca jugarà un mundial per cinquena vegada. Després de no ser a Brasil, l’equip escandinau va imposar el seu major talent ofensiu ahir a Dublín i serà a Rússia després d’esclafar la República d’Irlanda en un Aviva Stadium ple a vessar però que es va rendir aviat al govern danès. I això que l’equip d’Age Heraide va començar encaixant un gol del defensa Shane Duffy que el traslladava a un escenari complicat, amb els irlandesos amb possibilitats per defensar-se i buscar contracops. Però Dinamarca va igualar ràpidament gràcies a un autogol de Christie i l’eliminatòria ja es va esmicolar, amb un recital de Christian Eriksen, que va liderar el seu equip amb un hat-trick i amb el gol final de Bendtner, que arrodonia la festa d’aquesta Dinamarca mundialista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)