Internacional

Derbi ‘gunner’

Premier L. L’Arsenal s’imposa amb claredat al Tottenham en el matx que enfronta els dos equips del nord de Londres. El líder, el Manchester City, no s’atura

L’Arsenal d’Arsène Wenger és un equip imprevisible, el conjunt londinenc és capaç de competir contra qualsevol i mostrar una gran imatge, però també de perdre’s, desorientar-se i ensenyar la pitjor de les seves versions. Ahir, a l’Emirates Stadium, en el derbi del nord de Londres contra el Tottenham, va oferir la seva cara bona, la positiva, per imposar-se (2-0) als spurs. Els va superar amb autoritat basant-se sobretot en una gran primera part, i va arribar al descans amb l’avantatge de dues dianes amb què es va decidir l’enfrontament.

Els homes orientats per Arsène Wenger van esborrar del mapa el seu rival pressionant molt amunt i dificultant-li la sortida de pilota, fet que va provocar que als de Mauricio Pochettino els costés moltíssim trobar Kane, Dele Alli i Erikssen, els seus futbolistes diferencials. En aquest primer acte, l’Arsenal va acumular arribades a la porteria de Lloris, però no va ser fins al final que va resoldre. La primera diana va arribar amb polèmica. I és que els gunners es van avançar en el servei d’una falta –inexistent– que va centrar amb precisió Özil i va rematar de cap Mustafi –en fora de joc–. Tot seguit, Alexis Sánchez, aprofitant una assistència de Lacazzete, va establir el segon afusellant en boca de gol, per certificar un triomf que no va perillar en cap moment durant la segona part, en què el Tottenham, tot i tenir l’esfèrica no va aconseguir inquietar.

Velocitat de creuer del City

El conjunt dirigit per Pep Guardiola no frena. 12 jornades després, continua sense perdre –només ha deixat escapar dos punts en aquest campionat– i al feu del Leicester (0-2) va tornar a posar de manifest que cada vegada està més fet. Amb dianes de Gabriel Jesús, finalitzant una fantàstica jugada de combinació, i de Kevin de Bruyne, culminant amb una fuetada un contraatac després d’una rematada al pal dels foxes, el Manchester City va refermar el lideratge. Els citizens tenen al seu màxim perseguidor, el Manchester United, que va derrotar el Newcastle (4-1), a vuit punts d’avantatge.

Chelsea i Liverpool golegen

D’altra banda, dos equips candidats al títol, el Chelsea i el Liverpool, que estan ara lluny del City per culpa d’un inici irregular, van guanyar amb contundència. Els blues van vèncer el WBA (0-4) a domicili amb un gol de Morata, dos de Hazard i un altre de Marcos Alonso, mentre que els reds van superar el Southampton (3-0) amb doblet de Salah i diana de Coutinho.

El retorn d’ Ibrahimovic

L’ariet suec, que es va trencar els lligaments encreuats del genoll dret l’abril passat, va tornar als terrenys de joc, per disputar l’últim quart d’hora del partit que el Manchester United va resoldre (4-1) amb comoditat contra el Newcastle. Martial, Smalling, Pogba, Lukaku van ser els golejadors dels red devils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)