Internacional

Una qüestió de sensacions

Grup H. El Madrid aspira a deixar segellat el seu pas als vuitens aquest vespre a Nicòsia, però, sobretot, a canviar les vibracions futbolístiques que estan llastrant el seu inici de temporada

Ja no és tant la recerca del resultat. Ni tan sols intentar assetjar el Tottenham en la lluita per la primera plaça del grup H, ja que els londinencs en faran prou amb una victòria en els dos partits que els queden, i acaben rebent l’Apoel a Wembley. Però el que sí que és veritablement important ara mateix per al Real Madrid, que visita aquest vespre el GSP Stadium de Nicòsia, és recuperar la sensibilitat futbolística perduda, una falta de fiabilitat que l’ha fet agafar un vagó de cua en el tren de la lliga i que s’escenifica en el moment de forma de Karim Benzema, amb tan sols un gol en el campionat, xiulat pel Bernabéu i incapaç d’aportar la seva quota de qualitat habitual en el gol. “Ell sap que pot donar més i és el primer que vol fer-ho, però no és només cosa seva. Diria que en volum de joc estem bé i anem creixent. El que ens falta és fer un gol o dos i la ratxa canviarà”, va dis justificant-se ahir Zinedine Zidane, obligat ja a afrontar preguntes sobre el mercat d’hivern –“no és moment de parlar-ne”–, per guarir les males sensacions d’un equip que necessita acumular amor propi envoltat ara mateix de crítiques i amb un horitzó recarregat de partits. Aquest vespre a Xipre, amb possibilitats de segellar el seu accés als vuitens, sense marge de maniobra en la lliga i amb el mundial de clubs ja a l’horitzó. “Som el Real Madrid i ja sabem que ens acabaran demanant sempre més. Però això és bo. Hi ha moments de la temporada en què alguns es poden preocupar, però a mi m’agrada estar tranquil”, va argumentar Zizou, obligat a seguir fent equilibris amb un equip que va recuperar dissabte Dani Carvajal però que perd Sergio Ramos, amb una fractura al septe nasal, i que continua sense poder disposar de Keylor Navas, Gareth Bale ni Mateo Kovacic.

L’Apoel, molt centrat

Els dos empats que va aconseguir arrencar al Dortmund han donat molta vida al conjunt xipriota, que s’aferra a les seves possibilitats d’aconseguir el passaport a l’Europa League. “Tindrem oportunitats si creiem que podem competir en qualsevol partit. A Alemanya vaig dir als jugadors que els partits s’han de jugar. I contra el Madrid és el mateix”, va exclamar l’entrenador del conjunt de Nicòsia, el grec Giorgios Donis.

LES FRASES

No tenim por, estem acostumats a jugar contra els grans, aquests partits ens enfoquen
Giorgios Donis
ENTRENADOR de l’APOEL DE NICÒSIA
Sé que hi ha gent que es posa nerviosa, però jo estic tranquil, a nivell de joc estem progressant
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)