Internacional

Una de freda i una de calenta

Grup H. El Madrid recupera sensacions a costa de l’Apoel, al qual apallissa amb doblets de Benzema i Cristiano, que es retroben amb el gol. La victòria del Tottenham, però, relega els blancs al segon lloc

APOEL 0 R. MADRID 6

APOEL:Nauzet, Vouros, Rueda, Carlao, Lago, Sallai (Efrem, 60’), Morais (Ebecilio, 66’), Vinicius (Farías, 59’), Zahid, Aloneftis i Poté.REAL MADRID:Casilla, Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo (Theo, 58’), Kroos (Ceballos, 59’), Modric, Lucas Vázquez, Asensio, Benzema (Mayoral, 64’) i Cristiano Ronaldo.GOLS:0-1 (23’) Modric. 0-2 (39’) Benzema. 0-3 (41’) Nacho. 0-4 (45’) Benzema. 0-5 (54’) Cristiano Ronaldo. 0-6 (54’) Cristiano Ronaldo.ÀRBITRE:Artur Soares Dias (portuguès). Groga a Carvajal.

B. DORTMUND 1 TOTTENHAM 2

BORUSSIA DORTMUND:Bürki (Weidenfeller, 92’), Zagadou (Toprak, 78’), Bartra, Toljan, Schmelzer, Weigl, Götze, Kagawa (Gonzalo Castro, 66’), Raphael Guerreiro, Yarmolenko i Aubameyang..TOTTENHAM:Lloris, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Rose, Dier, Winks, Eriksen (Sissoko, 85’), Dele Alli (Dembélé, 81’), Heung-Min Son i Kane (Llorente, 86’).GOLS:1-0 (31’) Aubameyang. 1-1 (49’) Kane. 1-2 (76’) Heung-Min Son.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès). Grogues a Toljan i a Schmelzer.

La visita del Madrid a l’Apoel va resultar una bombona d’oxigen per a l’equip dirigit per Zinedine Zidane. Els blancs, amb dubtes pel que fa al seu futbol a causa de la irregular temporada que estan protagonitzant, van trobar a Nicòsia el que necessitaven, un rival còmode, que no va posar dificultats i al qual van golejar per recuperar sensacions i pujar l’autoestima. I és que la pallissa (0-6) clavada a l’Apoel només va servir-li per a això, ja que, tot i guanyar i assegurar-se la classificació matemàtica, el Madrid acabarà segon de grup, per darrere del Tottenham, i no serà cap de sèrie en el sorteig de vuitens de final.

Tot plegat en un duel amb poca història. Des del principi va quedar clar que el partit seria el que volgués el Madrid. En una nit en què no van jugar Isco ni Casemiro, Zidane va apostar per un 4-4-2, amb Marco Asensio i Lucas Vázquez a les bandes, amb Kroos i Modric en el doble pivot, i Cristiano Ronaldo i Benzema, a dalt, i el seu equip va mostrar-se infinitament superior al seu rival. Tampoc és que l’esquema fos determinant, sinó que va ser la diferència de nivell –abismal– entre els dos equips el que va fer decantar la balança.

El paisatge al GPS Stadium va ser el mateix durant els 90 minuts: el Madrid amb la possessió i l’Apoel tancat, intentant-se defensar, però poc enèrgic i menys intens, va concedir molt. Massa contra un equip que arribava amb Benzema i Cristiano Ronaldo afamats i que van acabar marxant amb sengles doblets. Va ser Modric, però, qui va obrir la llauna amb un xut des de fora de l’àrea en què l’exporter del Sabadell Nauzet Pérez va estar poc fi. Pacient, l’equip orientat per Zidane va sentenciar abans del descans amb tres dianes consecutives, dues de Benzema –resolent a passades de Kroos i Cristiano– i una altra de Nacho– a la sortida d’un córner. El segon temps, un tràmit, va servir perquè Cristiano també es retrobés amb el gol i perquè Carvajal forcés la targeta que el permetrà accedir als vuitens net. Pel que fa a les dianes del portuguès, la primera va ser de cap, després d’una centrada de Marcelo, i la segona, a porteria buida, aprofitant una errada d’entesa entre la defensa i el porter locals.

LA FRASE

Marxo molt satisfet perquè hem fet un partit seriós i ens hem classificat
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID

Son lliga el lideratge

Un gol del Heung-Min Son va culminar la remuntada (1-2) del Tottenham al feu del Dortmund i va certificar la classificació del conjunt londinenc com a primer de grup. Els borussers s’havien avançat mitjançant Aubameyang, però Kane va empatar abans de la decisiva aparició del sud-coreà. El Dortmund no té garantit el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)