1a divisió

‘Aguante Toto’

1a divisió. El Sevilla confirma que el seu entrenador, Eduardo Berizzo, té càncer de pròstata i que en els propers dies decidirà quin tractament durà a terme

Dur revés el que ha rebut Eduardo, El Toto, Berizzo. El Sevilla va confirmar ahir la notícia que va transcendir dimarts a la nit: el preparador argentí té càncer de pròstata. “Els serveis mèdics del Sevilla informen que l’entrenador del primer equip ha estat diagnosticat d’un adenocarcinoma de pròstata. Els exàmens futurs permetran decidir quins són els passos que cal seguir pel que fa al seu tractament”, va explicar el club en un comunicat. Seguidament, el món del futbol es va abocar amb el tècnic argentí, a qui van mostrar suport amb missatges en les xarxes socials acompanyats de l’etiqueta Aguante Toto.

“Està fort i en espera del tractament que seguirà. Aquesta és una qüestió personal”, va manifestar José Castro, el president de l’entitat sevillana, als mitjans oficials del club. El dirigent va aclarir que Berizzo, que ahir va entrenar l’equip a la ciutat esportiva del Sevilla, seguirà sent el màxim responsable de la plantilla. “Hem de deixar clar que ell és el nostre entrenador. No imaginem un altre escenari i li donem suport perquè estem segurs que el seu problema tindrà solució. Ell vol total normalitat, està animat i ho està portant amb naturalitat”, va afirmar Castro.

El president del Sevilla, a més, va asseverar que des del club coneixien la malaltia del tècnic “des de fa quinze o vint dies” i que la plantilla se’n va assabentar “després del partit contra el Celta” del cap de setmana passat, abans d’enfrontar-se dimarts amb el Liverpool. “Eduardo no ho volia barrejar amb el partit i ha estat qui ha decidit quan anunciar-ho”, va expressar Castro, que va agrair “la quantitat de trucades rebudes” i va revelar que Josep Maria Bartomeu li ha ofert ajuda. “El president del FC Barcelona m’ha trucat brindant tota l’experiència de l’equip mèdic del seu club, crec que és just dir-ho. Són moltes les institucions esportives que ens han trucat per interessar-se i els donem les gràcies.”

LA FRASE

Ell vol total normalitat, està fort i animat i ho està portant amb naturalitat
José Castro
PRESIDENT DEL SEVILLA

L’escalf dels seus futbolistes

Coneixedors de la malaltia que afecta Berizzo, els jugadors de la plantilla del Sevilla van anar a abraçar el seu entrenador després del gol de l’empat contra el Liverpool dimarts, en un partit en què perdien 0-3 en el descans, una emotiva celebració que va cobrar sentit quan va transcendir la notícia. A més, ahir, la plantilla, a través del seu capità, Nico Pareja, va emetre un comunicat de suport al preparador argentí: “El nostre entrenador té al davant una batalla molt dura per guanyar i nosaltres, els seus jugadors, el volem ajudar perquè així sigui”, començava la nota. “Li volem donar el nostre suport incondicional, donar-li totes les forces i demostrar-li que no està sol, ni de bon tros, en aquest moment”, afegien els futbolistes per fer costat al seu tècnic: “Mister, et sobren collons per superar tot això, t’has guanyat el nostre respecte i la nostra estima i volem dir-te que comptes amb el teu equip i amb milers de persones que t’acompanyaran i t’ajudaran en aquest procés. No estàs sol en aquesta batalla!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)