1a divisió

“Tinc energia per afrontar-ho”

1a divisió. Eduardo Berizzo va referir-se al seu càncer de pròstata amb enteresa i sense ganes de convertir-se en el centre de les mirades: “Gràcies al club puc seguir imaginant un futur junts”

Eduardo Berizzo dirigirà amb normalitat el seu Sevilla aquesta tarda a El Madrigal i a partir de dilluns es posarà en mans dels metges que li han de tractar el càncer de pròstata que li han detectat recentment i que el Sevilla va oficialitzar dimecres. “Tinc energia per afrontar-ho, resoldre-ho i estar compromès amb la meva feina”, va explicar el Toto, reconfortat amb les mostres de suport que va rebre per exemple divendres a Balaídos –“són mostres d’afecte que s’agraeixen”–, però sobretot amb el suport que ha rebut del Sevilla i del sevillisme des que es va confirmar el diagnòstic. “Vull agrair al president, al consell, als meus futbolistes, als empleats, al meu cos tècnic, a tots, pel tracte que m’han dispensat en aquest contratemps. Gràcies al club puc imaginar un futur junts”, va explicar Berizzo, que no va confirmar si serà intervingut la setmana vinent, però sí que va deixar clar que no vol ser el centre de les mirades: “No m’agradaria ser el centre d’atenció i menys per una cosa com aquesta. Em posaré en mans dels metges i ho resoldrem. No m’agrada victimitzar-me, hi ha molta gent que passa per això; jo soc una més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)