1a divisió

Ayestarán agafa aire

1a divisió. El tècnic guipuscoà suma a Anoeta el seu primer punt amb Las Palmas contra una Real erràtica

REAL SOCIEDAD 2 LAS PALMAS 2

REAL SOCIEDAD:Rulli, Kévin, Íñigo Martínez, Llorente, Odriozola, Illarramendi, Zurutuza, Xabi Prieto (Canales, 70’), Oyarzabal (Vela, 67’), Januzaj (Juanmi, 80’) i Willian José.LAS PALMAS:Lizoaín, Dani Castellano, Bigas, Lemos (Ximo Navarro, 63’), Míchel Macedo, Aquilani (Calleri, 71’), Jonathan Viera, Javi Castellano, Rémy, Tana i Vitolo.GOLS:0-1 (21’) Tana. 1-1 (31’) Willian José. 2-1 (62’) Januzaj. 2-2 (67’) Jonathan Viera.ÀRBITRE:González Fuertes (col·legi asturià). Grogues a Llorente, Januzaj, Dani Castellano, Aquilani i Rémy. Expulsat Odriozola (94’), per doble amonestació.

DEPORTIVO 2 ATHLETIC 2

DEPORTIVO:Rubén, Fernando Navarro, Albentosa, Schär, Juanfran, Mosquera (Expósito, 46’), Fede Valverde, Celso Borges (Andone, 64’), Adrián, Fede Cartabia (Carles Gil, 85’) i Lucas Pérez.ATHLETIC:Kepa, Balenziaga, Laporte, Unai Núñez, Bóveda, Mikel Rico, Iturraspe, Susaeta, De Marcos (Raúl García, 54’), Williams i Aduriz.GOLS:0-1 (16’) Susaeta. 1-1 (35’) Adrián. 1-2 (60’) Williams. 2-2 (76’) Schär.ÀRBITRE:González González (col·legi de Castella i Lleó). Grogues a Albentosa, Mosquera, Fede Cartabia, Expósito i Laporte.

Pako Ayestarán ja suma amb Las Palmas. Ratificat pel consell d’administració del club per segona vegada en la darrera jornada després d’encadenar sis derrotes i quedar abocat a la cua de la classificació, el preparador guipuscoà va sumar ahir a Anoeta el seu primer punt amb el conjunt canari. Un resultat esperançador que, no obstant això, no amaga les carències i les debilitats defensives d’un Las Palmas que en aquesta ocasió es va veure afavorit per la falta d’efectivitat dels locals en els metres finals. Ben al contrari que l’equip canari, després que Tana aprofités una brillant acció de Rémy per fer emmudir Anoeta. Willian José, amb un fort xut, i Januzaj, ja en el segon temps, van capgirar el resultat gràcies a les facilitats que va concedir Las Palmas. En aquesta ocasió, però, la sort va caure del bàndol visitant, que en un inesperat atac d’orgull va igualar el duel en uns minuts finals en què els pals i Rulli van salvar la Real.

Dépor i Athletic no revifen

A Riazor, el Deportivo i l’Athletic no van ser capaços de tallar d’arrel la dinàmica negativa que arrosseguen en les darreres setmanes i van sumar un punt insuficient per a les aspiracions d’uns i altres de sortir de la zona baixa de la taula. Els gallecs, incapaços de replicar la còmoda circulació del conjunt de Ziganda, van obtenir un meritori empat gràcies a les dianes d’Adrián i Schär, que van igualar en dues ocasions el resultat en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)