Internacional

Amb una punxa aixafada

Ligue 1. El PSG va superar el Mònaco amb gols de Cavani i de Neymar en el retorn de Mbappé al Lluís II, que va estar actiu i punyent, però desafinat de cara a porteria

Kylian Mbappé va tornar al Lluís II per enfrontar-se al Mònaco, el conjunt en què ha crescut i amb què va fer-se un nom en el futbol després del seu espectacular curs passat. I tot i que el seu nou equip, el París SG, va guanyar (1-2) per seguir al capdavant del campionat, no va ser la millor nit del noi de 18 anys, que va malbaratar múltiples ocasions de gol. Tot i això, la puntualitat de Cavani i Neymar, els altres integrants del trident, va propiciar que la falta de punteria de Mbappé no tingués transcendència.

Va ser molt millor el conjunt orientat per Unai Emery al seu rival i el marcador va ser curt. Només d’iniciar-se el matx, Mbappé ja va fregar el gol protagonitzant una acció que va ser el preludi del que hauria de venir. El descomunal talent francès, com sempre actiu i punyent, va recollir una passada en profunditat de Neymar i després de driblar el porter Subasic va fallar amb la porteria buida. Poc després Cavani va posar-hi remei avançant els parisencs, que van acabar generant, en la segona part, moltes ocasions: dues pilotes al pal, diverses arribades de perill..., però sobretot tres més de Mbappé, que no va saber superar en tres u contra u Subasic. Finalment va ser Neymar qui va obrir escletxa, de penal, abans que el Mònaco posés emoció en el tram final. Moutinho va executar una falta, que va rebotar en un futbolista del PSG i va desviar la trajectòria de la pilota. El jugador en qüestió va ser Mbappé, que ahir va estar de pega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)