1a divisió

Tres tècnics en tretze jornades

1a divisió. L’Alavés destitueix Gianni de Biasi i ja li busca un relleu que serà el seu quart entrenador del curs. Javier Cabello portarà l’equip interinament

Els mals resultats han condemnat Gianni de Biasi, que ja és història al Deportivo Alavés. El tècnic italià va ser acomiadat ahir, després de set jornades en les quals ha aconseguit dues victòries i ha recollit cinc derrotes. L’última desfeta, a Mendizorroza, contra l’Eibar (1-2), amb l’equip oferint una pèssima imatge va posar fi a la paciència de la cúpula de l’entitat basca. “El club ha decidit rescindir el contracte de Gianni de Biasi després dels últims resultats”, va anunciar l’Alavés, que va agrair al tècnic els serveis prestats i també va aclarir que Javier Cabello es farà càrrec de l’equip de manera interina.

De fet, Cabello, ja és qui va fer de pont a la banqueta del Glorioso durant dues jornades, després de l’acomiadament de Luis Zubeldia –fulminat en la jornada 4– i l’aterratge de De Biasi. Ara, tornarà a portar les regnes del conjunt, en espera que l’Alavés contracti un nou preparador, que serà el quart que orientarà l’equip des que ha començat la temporada, en només tretze jornades de lliga disputades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)