Internacional

“A vegades hi ha ratxes”

Grup H. Zidane es mostra tranquil tot i la situació del Madrid, que rep el Dortmund avui en un duel amb res en joc per als blancs, que buscaran recuperar sensacions

El Madrid està en un mal moment. A vuit punts del lideratge en la lliga, li està costant una barbaritat tirar els partits endavant aquest curs, en què està trobant a faltar la determinació i la puntualitat dels seus futbolistes. I és que en els últims instants dels matxs, no està apareixent Morata –traspassat al Chelsea–, ni Sergio Ramos –amb els seus salvadors cops de cap–, ni Isco, ni Benzema, ni Bale, ni Cristiano Ronaldo, ni Marcelo. Futbolísticament, el conjunt blanc tampoc ha canviat tant, però està pagant aquesta falta de llum individual que aclaria el panorama quan el joc era gris. Des que ha començat el curs, en la lliga, ha ensopegat sis vegades en catorze jornades –quatre empats i dues derrotes– i en la Champions s’ha classificat per als vuitens com a segon de grup.

Tot i això, Zinedine Zidane, en la roda de premsa prèvia al duel al Bernabéu contra el Dortmund –un partit intranscendent per als blancs, però en què els alemanys es juguen disputar l’Europa League– es va mostrar tranquil. “Estem bé pel que fa al joc i tan me fa el que diguin des de fora”, va dir el francès, que argumenta que un dels principals problemes de l’equip està sent la falta de gol: “Ho estem treballant, però és una qüestió de buscar solucions per arribar més i ja està. Això és futbol i de vegades hi ha ratxes.” En el punt de mira hi ha Cristiano, que només ha fet dos gols en la lliga; en la Champions, en canvi, n’acumula vuit. “Això és llarg i som a la meitat del camí”, va advertir Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)