Internacional

La cinquena de CR7

Pilota d’Or. L’atacant del Real Madrid aconsegueix el preuat guardó que entrega ‘France Football’, imposant-se a Messi –al qual atrapa– i Neymar

Cristiano Ronaldo ja té cinc Pilotes d’Or (2008, 2013, 2014, 2016 i 2017). En un acte dut a terme París, l’atacant portuguès va recollir ahir el guardó que entrega la revista France Football i amb el qual va atrapar Leo Messi per convertir-se, juntament amb el blaugrana, en el futbolista que més vegades ha guanyat el premi. Cristiano, que va obtenir fa un mes i mig el The Best, ha estat guardonat pel doblet que va aconseguir amb el Real Madrid la temporada passada. En la lliga va contribuir al títol de l’equip blanc amb 25 gols en 29 jornades, i en la Champions League en va fer nou i va ser determinant sobretot a partir de quarts de final. Cristiano es va imposar a Messi, segon, i a Neymar, tercer. Buffon, Modric, Sergio Ramos, Mbappé, Kanté, Lewandowski i Kane van completar, per aquest ordre, el top 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)