1a divisió

Examen entre reverències

1a divisió. El Madrid continua amb la seva lluita agònica per trobar una versió estable amb un xoc difícil, contra el Sevilla, i en plena voràgine d’elogis a Ronaldo per la cinquena Pilota d’Or

Zinedine Zidane diu que no hi ha més paraules per definir Cristiano Ronaldo, però es va passar bona part de la roda de premsa d’ahir –a les portes d’un nou test per al seu equip, i especialment complicat contra el Sevilla– reconfortant les orelles de la seva estrella, que dijous a París va ser guardonada amb la seva cinquena Pilota d’Or. “El que fa és fenomenal. Ja pot venir qui vulgui i estar-se vint anys aquí que no l’igualarà”, va proclamar el marsellès, que no va dubtar a penjar l’etiqueta de millor futbolista de la història a la solapa del portuguès. “Les xifres parlen per ell. Si era millor jo o ell? Molt millor Cristiano, amb diferència”, va proclamar Zizou, que com a futbolista va guanyar tots els títols possibles i va ser recompensat amb una Pilota d’Or (1997).

Tot i l’expedient, desproporcionat d’un i de l’altre, la realitat actual no acompanya i el Real Madrid es presenta aquesta tarda al Bernabéu per rebre el Sevilla havent deixat escapar set dels últims quinze punts i, si bé és cert que s’ha imposat en les dues últimes jornades com a local, contra el Màlaga va alimentar la sensació de ser un equip vulnerable defensivament, sense continuïtat en el joc i escàs de contundència ofensiva, amb Ronaldo (dos gols) i Benzema (dos) com a grans emblemes de sequera. “No és fàcil jugar sempre bé i estar constantment en la millor versió, però no defallim i no hi haurà relaxament. Sabem que el Sevilla és un equip fantàstic”, va dir ahir Zidane, que disputarà el seu darrer partit de lliga abans de marxar al mundial de clubs i amb el clàssic del 23 ja en l’horitzó. Avui, a més, el tècnic francès acumula un cabàs de maldecaps en la zona defensiva, amb Carvajal, Ramos i Casemiro lesionats i amb la lesió de Varane contra el Borussia Dortmund. A més, Vallejo arrossega molèsties, fet que podria empènyer el Madrid a haver de fer algun equilibri en cas que s’agreugin, amb Llorente com a principal candidat a jugar de central.

“Pensar en les seves absències és una errada, hem de centrar-nos en la nostra feina. A qualsevol plantilla, fins i tot als de la jerarquia del Madrid, els afecta, però els que juguin voldran demostrar que poden tenir més presència”, va exclamar l’ajudant de Berizzo, Ernesto Marcucci, al capdavant de la nau sevillista mentre es recupera el tècnic argentí, i amb ganes de sucar enmig dels dubtes del Santiago Bernabéu.

FRASES

Serà molt difícil, el Sevilla és un bon equip i últimament està acumulant bons resultats
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
La nostra intenció és sortir a guanyar allà on anem. Intentarem que sigui un partit igualat
Ernesto Marcucci
AJUDANT DE BERIZZO AL SEVILLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)