Internacional

Canvis a Dortmund

Bundesliga. El club ‘borusser’ acomiada Peter Bosz, a causa de la mala marxa de l’equip, i presenta tot seguit el relleu: Peter Stoeger

L’etapa de Peter Bosz a la banqueta del Borussia Dortmund va acabar dissabte. La derrota al Westfalenstadion (1-2) contra el Werder Bremen va precipitar la destitució del preparador holandès, que no ha aconseguit fer arrancar l’equip des que en va agafar les regnes aquest estiu com a substitut de Thomas Tuchel. Amb el conjunt eliminat de la Champions sense haver guanyat ni un partit en la fase de grups i protagonista d’un pas nefast per la lliga en què encadena vuit jornades sense guanyar –cinc derrotes i tres empats–, Bosz va ser acomiadat ahir mateix del club borusser, que poc després va anunciar el nom del seu substitut: Peter Stoeger. L’entrenador austríac, que ja va ser presentat, assumeix el càrrec tan sols una setmana després de ser despatxat del Colònia, amb el qual era cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)