Internacional

Un equip sense aturador

Premier. El City és superior i s’imposa al United a Old Trafford. Els ‘citizens’ encadenen 14 jornades guanyant i ja són a 11 punts de distància del seu perseguidor

El Manchester City fa pinta de campió. Queden molts punts per disputar-se, 66 exactament, tot just es va acabar la jornada 16, però el conjunt dirigit per Pep Guardiola està molt fet, competeix, guanya, i, a més, té un avantatge força ampli respecte al segon, el seu veí, el Manchester United, al qual ahir va sotmetre (1-2) a Old Trafford. En el derbi de Manchester, el City, l’equip que entrena Guardiola, va tornar a superar el United, l’equip que entrena José Mourinho, com ja va passar la temporada passada i de fet, des que el preparador portuguès va aterrar al teatre dels somnis només ha perdut dos partits com a local, tots dos contra el tècnic català. D’aquesta manera, són ja onze els punts que els citizens treuen als red devils, els seus màxims perseguidors.

En el derbi d’ahir cap dels dos conjunts va enganyar ningú: el City va tenir la pilota i va intentar generar a través d’ella; el United va esperar replegat, buscant el contraatac. El producte va ser un partit força tancat, en què els visitants, que van ser millors, havien d’atacar en estàtic contra un rival amb gairebé tots els seus homes darrere de la pilota i els va costar molt crear situacions de gol, mentre que els locals no van ser capaços de proposar res el temps que disposaven de l’esfèrica. I és que els de Mourinho, tot i ajuntar en l’onze homes com Lukaku, Herrera, Lingard, Martial i Rasford, no van llançar ni un contraatac en condicions, preocupats per no perdre en zones de risc i equivocar-se poc, però paradoxalment van acabar concedint els gols en errades defensives en dues pilotes aturades. El primer, en la sortida d’un córner que Lukaku no va aconseguir refusar i que Silva, dins l’àrea petita, va rematar. L’avantatge citizen va durar poc, ja que el conjunt local va empatar tot seguit, també aprofitant un groller error al darrere. Una pilotada de Rojo directa a l’àrea, que ni Otamendi ni Delph van saber treure, va acabar a peus de Rashford, que va tornar a posar les taules.

Lukaku, un altre cop

No va ser la d’ahir la millor tarda per a Lukaku. Inèdit en atac, el davanter belga, que havia fallat en el primer gol del City, també es va veure involucrat en el segon. Només de començar el segon acte, va fallar de nou intentant treure una falta centrada per Silva, el seu refús es va estavellar en Smalling i va quedar botant dins l’àrea perquè Otamendi tornés a avançar el City. Des d’aleshores, els de Guardiola van conservar el resultat tenint l’esfèrica i només el van veure perillar just al final en una doble ocasió de Lukaku, que no es va poder rescabalar de l’error, i de Mata, ambdues neutralitzades per Ederson.

LES FRASES

Si la UEFA, la FIFA o la Premier em volen sancionar pel llaç, d’acord, però ells, especialment els Jordis, són a la presó
Només demanaven votar, no ho oblideu. Mentre segueixin a la presó tindran el meu suport
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY

Empat a Merseyside

El Liverpool i l’Everton van repartir-se els punts (1-1) en l’altre derbi de la jornada, el de Merseyside. En el matx disputat a Anfield, Salah va avançar els reds, fins que Rooney, de penal, va establir l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)