1a divisió

Asenjo reemprèn el vol

1a divisió. Exemple de perseverança i amb una fortalesa mental admirable, el porter del Vila-real va tornar a disputar un partit d’alta exigència després de superar per quarta vegada una lesió de lligaments

Sergio Asenjo torna a somriure. Exemple de persistència i de superació, el porter de Palència es va tornar a sentir futbolista en un duel de màxima exigència nou mesos després que la fatalitat s’acarnissés un altre cop amb ell. Una situació malauradament gens nova per a Asenjo, que amb 28 anys ha hagut de fer front a quatre lesions greus al genoll. L’última, ara fa nou mesos. Mentre vivia un dels millors moments de la seva carrera futbolística –Zamora de la lliga defensant la samarreta del Vila-real i havent rebut la trucada de Julen Lopetegui per tornar a la selecció espanyola– es va veure forçat a passar pel quiròfan per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, una de les lesions més greus que pot tenir un jugador. “Això de tornar ja ho conec, sembla que cada cert temps torno a debutar un altre cop. La veritat és que estic content de com ha anat tot, de poder jugar i de la confiança de l’entrenador. Ara toca seguir”, expressava Asenjo després de disputar la tornada dels setzens de la copa contra la Ponferradina. Un duel que va servir perquè Asenjo comencés a adquirir el rodatge necessari per anar agafant ritme de competició. “L’experiència del passat em permet gestionar bé aquest tipus de situacions. La lesió al genoll està oblidada, ja estic a punt per jugar.” Pacient, sacrificat i amb una fortalesa mental admirable, l’alegria d’Asenjo era la nota contraposada a l’ambient enrarit que viu el Vila-real a causa, precisament, de la plaga de lesions i de la mala ratxa de resultats que arrossega. Sense conèixer la victòria en les darreres quatre jornades –tres derrotes i un empat–, el conjunt de Calleja està acusant l’absència de futbolistes cabdals en aquesta primera meitat del curs.

Sense anar més lluny, fins a set jugadors van ser baixa contra el líder, en un duel en què Rubén Semedo, una de les cares noves d’aquest curs, es va tornar a trencar coincidint amb el seu retorn als terrenys de joc. “Estem tenint molts contratemps i adversitats, però hem d’empènyer tots junts, no val lamentar-se”, expressava el preparador groguet, content, però, amb el retorn de Castillejo i Asenjo, les dues notes positives del partit de diumenge passat. “Sergio està bé i s’entrena a la perfecció. A partir d’ara aniran jugant els dos porters.” Frustrat en el passat per les reiterades lesions al genoll, Asenjo torna a començar de nou disposat a deixar enrere la malastrugança amb les lesions.

LA FRASE

L’experiència del passat em permet gestionar bé aquestes situacions. La lesió al genoll està oblidada
Sergio Asenjo
porter del vila-real

LA DADA

8
mesos
ha estat de baixa Asenjo, que es va lesionar el febrer passat en un duel contra el Madrid.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)