Internacional

Una maquinària imparable

Premier League. El City de Guardiola s’imposa gairebé de principi a fi contra un Tottenham desarborat i enllaça el setzè triomf consecutiu

Al Manchester City de Guardiola no hi ha qui l’aturi. Amb el segell futbolístic del de Santpedor ben interioritzat, la maquinària citizen continua intractable cap a un títol que ara mateix sembla difícil que se li pugui escapar. Punyent i resolutiu com de costum, el City va etzibar un dur correctiu a un Tottenham en hores baixes que va passar sense pena ni glòria per l’Etihad Stadium.

Absent Silva –el club va al·legar “motius personals”– i amb les novetats a l’onze d’homes com Gundogan o Sané, el City va exercir un domini total sobre el seu rival, vivint gairebé sempre a camp contrari fins a trobar el camí del gol. Amb Agüero i Sterling desencertats, el protagonisme de l’1-0 se’l va endur precisament el mateix Gundogan. El migcampista alemany, al qual aquest curs semblen respectar-lo les lesions, va aprofitar l’absència del futbolista canari per inaugurar el marcador en una acció en què, lliure de marca a la frontal de l’àrea petita, va superar Lloris amb una bona rematada de cap, i va signar així la tercera diana d’estratègia en les darreres tres jornades.

A partir d’aquí, control total d’un City que va completar trams de joc brillants però amb nul encert en els metres finals. D’aquesta ineficàcia va voler aprofitar-se’n un Tottenham que, després de la represa, va sortit més intens disposat a limitar la fluïdesa en el joc del seu rival.

Eren els millors minuts dels spurs, amb Kane obligant Ederson a lluir-se en dues accions aïllades. A poc a poc, però, el City va anar limitant el creixement del rival fins que va tornar a fer emergir la seva habitual contundència. De Bruyne, a vint minuts del final, resoldria una ràpida transició amb un potent xut creuat abans que Sterling, molt erràtic fins aleshores, arrodonís la golejada amb un doblet i certifiqués la setzena victòria consecutiva en el campionat. 52 punts de 54 possibles per a un City que no té aturador.

LA DADA

52
punts
de 54 possibles suma el City en el campionat, en què només ha cedit un empat

LA FRASE

Creiem que aquesta és la millor manera de jugar i els jugadors no tenen dubtes
Josep Guardiola
entrenador del city
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)