Més futbol

“Si Espanya no va al mundial, serà responsabilitat del CSD”

Futbol. El president suspès de la FEF nega haver impulsat la investigació de la FIFA i apunta al govern estatal com el gran culpable del que considera “una situació molt greu”

Ángel María Villar dispara amb bala. Tot i que va comparèixer davant els mitjans de comunicació deixant clar per endavant que no ha exercit d’incentiu en la investigació que està duent a terme la FIFA i que podria acabar amb el futbol espanyol exclòs del màxim organisme del futbol mundial, sí que va assenyalar directament el govern espanyol, a través del Consejo Superior de Deportes (CSD), com a màxim responsable que això pugui succeir. “La FIFA l’únic que està fent és complir les seves normes estatutàries. És el CSD el que fa incomplir les normes dels organismes internacionals i, per tant, l’únic responsable que Espanya es pugui quedar fora del mundial”, va explicar Villar, que va renunciar als seus càrrecs al capdavant de la UEFA i de la FIFA arran del cas de corrupció Soule, però que, tot i estar suspès de la presidència de la FEF, encara s’hi aferra.

Segons el mandatari bilbaí, és cert que hi ha hagut ingerències per part del govern espanyol en el procés electoral de la federació espanyola i una d’elles té a veure amb la seva suspensió. “Una de les ingerències va ser suspendre’m cautelarment quan estava a la presó. Qui presidia la comissió directiva del CSD? El secretari d’estat, que ho fa sense escoltar-me i només perquè soc a la presó”, va argumentar un Villar que va aprofitar l’avinentesa per proclamar-se “innocent” en l’operació Soule i va apuntar directament, entre d’altres, contra el president de la lliga, Javier Tebas, i contra l’exsecretari d’estat per a l’Esport, Miguel Cardenal. “El senyor Tebas m’ha volgut linxar, assetjar, perquè ha presentat sis denúncies perquè se m’obri un expedient. Ha estat en els mitjans desqualificant-me amb injúries i calúmnies. Ha estat exercint accions criminals contra la meva persona. Si hi ha indicis que ha comès un delicte contra la meva persona o contra la situació en la qual estem, em pensaré si executo una acció penal o no”, va dir Villar, que fins i tot es va permetre ironitzar amb les declaracions del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que va manifestar que Espanya no només aniria al mundial sinó que el guanyaria. “És un home molt vàlid. Si torno a ser president de la federació, i ho estic intentant, el nomenaré president i guanyarà més diners que com a president del govern.”

EL PROTAGONISTA

Si torno a ser president, nomenaré Rajoy ajudant de Lopetegui i guanyarà més diners que ara
Ángel María Villar
PRESIDENT SUSPÈS DE LA FEF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)