Internacional

Dubtar a Munic costa car

Bundesliga. El Dortmund perd contra el Bayern, víctima d’un inici de partit molt tímid, i no pot corregir-se tot i executar un estimulant segon acte (2-1)

Titubejar a Baviera és sinònim de penitència. El Dortmund ho va fer i quan va voler es va veure al davant d’una muntanya difícil d’escalar, i, tot i que va conservar una dignitat que sosté la recuperació anímica que viu l’equip des de l’arribada de Peter Stöger a la banqueta, ja no va poder derrocar un Bayern que va ensumar la sang només de començar.

Desdibuixat al principi, víctima del pla fallit del seu tècnic, que ahir va apostar per un 5-3-2 per intentar contenir el Bayern més que no per jugar de tu a tu, el Dortmund va encaixar només de començar un cop al mentó quan Jérôme Boateng va aprofitar una pilota repel·lida del travesser per fer camí. I malgrat que Yarmolenko hauria pogut igualar el xoc aviat amb un xut que va treure Alaba de sota els pals, el conjunt de la conca del Ruhr mai va acabar d’estar còmode, va jugar bastant a remolc i va propiciar que Stöger es corregís retirant del camp Marc Batra tocada la mitja hora de joc per fer entrar Dahoud i jugar un 4-4-2. Però en plena reorganització d’idees, el Bayern, com ho fan els gegants sense compassió, va comparèixer novament mitjançant Thomas Müller i va obrir una hemorràgia que, tot i que el Dortmund la va saber aturar, ja no va poder aturar del tot. El Dortmund va acceptar el repte d’intentar pujar la muntanya amb una segona part de molt caràcter, empenyent el Bayern cap a la porteria de Sven Ulreich i fins i tot va poder forçar la pròrroga amb una ocasió final del jove Isak, però ja no va poder reescriure la història. El vigent campió va caure a Munic.

Una errada al Borussia Park

Una mala acció defensiva del jove Reece Oxford va fer decantar un xoc interessant a Mönchengladbach en favor del Bayer Leverkusen. Amb dos equips ofensius i suggeridors, amb alternatives a totes dues bandes, van lluir dos porters de molt bon nivell com Bernd Leno i Yann Sommer, i va oferir detalls d’una enorme qualitat el jove Mickäel Cuisance (18 anys), mitjapunta esquerrà, internacional sub-19 amb França i incorporat al Borussia provinent del Nancy l’estiu passat. Malgrat la seva desimboltura i haver ensenyat al Borussia Park un futur estimulant, el que va acabar pesant va ser el gol de Leon Bailey, que, aprofitant l’errada d’Oxford, va situar el Leverkusen en els quarts de la copa.

3a fase
WERDER BREMEN - Friburg
3-1
B. M’Gladbach - BAYER L.
0-1
BAYERN - B. Dortmund
20.45 h (beIN)
Heidenheim - FRANKFURT
1-2
MAINZ - Stuttgart
3-1
PADERBORN - Ingolstadt
1-0
Nurenberg - WOLFSBURG
0-2
SCHALKE - Colònia
1-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)