Internacional

Tomas Rosicky penja les botes als 37 anys

Futbol. L’Sparta de Praga va anunciar ahir l’adeu del conegut com a ‘petit Mozart’

El futbol de Tomas Rosicky (Praga, 1980) es va apagar ahir quan l’Sparta, el seu primer i últim club, va anunciar la decisió del talentós mitjapunta, un dels jugadors amb més sensibilitat futbolística i creativitat que ha donat mai la República Txeca, de retirar-se després de 19 temporades com a professional.

Víctima d’innombrables lesions, que sobretot no li van permetre exhibir tot el seu potencial amb l’Arsenal en la Premier League, Rosicky se’n va com el tercer futbolista que més participacions ha tingut amb la samarreta del conjunt txec (105), només superat per Karel Poborsky (118) i Petr Cech (124), amb qui va compartir vestidor al nord de Londres.

“El meu cos fa molt de temps que m’ho demana, no estic preparat per oferir res més als meus companys de l’Sparta”, va explicar Rosicky, sempre conegut afectuosament com el petit Mozart i que, a més de l’Sparta de Praga i l’Arsenal, també va jugar amb el Dortmund, amb el qual va ser campió de la Bundesliga el 2002.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)