1a divisió

El Sevilla prescindeix d’Eduardo Berizzo

1a divisió. El club andalús va adoptar la mesura durant la reunió del consell d’administració i ja sonen noms com ara Blanc, Luis Enrique i Javi Gracia

Eduardo Berizzo no es menjarà els torrons a la banqueta del Sevilla. El consell d’administració de l’equip andalús es va reunir ahir al Ramon Sánchez Pizjuán i, ben entrada la tarda, va comunicar la seva decisió de prescindir del tècnic, que malgrat que no ha sabut dotar de regularitat l’equip les darreres jornades se’n va deixant-lo cinquè en la classificació i a vuitens de final tant de la Champions League –jugarà contra el Manchester United– com de la copa – espera el Cadis.

La decisió, a més, arriba en un moment controvertit i delicat, després que el preparador es reintegrés al dia a dia del Sevilla una vegada intervingut del càncer de pròstata que li van detectar a la fi de novembre.

El Sevilla, que va voler agrair “la professionalitat i l’entrega” de Berizzo des de la seva arribada l’estiu passat com a substitut de Jorge Sampaoli, va deixar clar que l’acomiadament és degut “a la mala ratxa de resultats” (quatre partits sense guanyar) i va comunicar que ja negocia per trobar-li un substitut.

El principal favorit per aterrar a la banqueta del Sánchez Pizjuan les pròximes setmanes és Javi Gracia, sense equip d’ençà del seu pas pel Rubin de Kazan i que ja va sonar com a possible relleu de Míchel si era acomiadat del Màlaga, encara que també han sortit a la palestra noms més prestigiosos, com els de Laurent Blanc –lliure després de passar pel PSG– i, fins i tot, Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)