Internacional

De l’excepció, en fan rutina

Premier. El Manchester City torna a golejar i encadena ja 17 jornades consecutives guanyant. L’ensopegada del United deixa els de Pep Guardiola a 13 punts del segon

El Manchester City de Pep Guardiola continua astorant. L’equip citizen va tornar a golejar ahir, i segueix comandant la Premier League, la qual lidera amb autoritat i en la qual va llançat cap al títol a ritme de rècord. Amb el còmode triomf assolit ahir contra el Bournemouth (4-0), el conjunt sky blue encadena ja 17 jornades consecutives guanyant i continua invicte un cop finalitzada la primera meitat del campionat, amb uns números escandalosos: suma 55 punts de 57 disputats, només ha cedit un empat en 19 partits; acumula 60 gols a favor, més de tres de mitjana per partit; i ha encaixat només 12 dianes. A més, el segon classificat, el United, va ensopegar (2-2) al feu del Leicester i ja són 13 els punts de distància entre l’equip orientat per Guardiola i el seu principal perseguidor.

Tot això, a Anglaterra, en una de les lligues més igualades, on cada enfrontament costa un món a tothom. No ho sembla pas per a aquest Manchester City, que passa per sobre de qui se li posa a davant, i la golejada infligida als cherries ahir a l’Etihad va significar el tercer duel seguit en què els citizens marquen quatre dianes al seu rival. En el primer temps va encallar-se un pèl el líder, davant d’un rival ben endreçat, fins que Agüero, de cap, va obrir la llauna. Després del descans, Sterling va fer el segon, culminant una bona jugada elaborada, i el matx ja es va decantar per als locals, dominadors absoluts del joc. Agüero va acabar de sentenciar, signant el seu doblet amb el qual va superar els 100 gols marcats a l’Etihad Stadium, i finalment, Danilo, que va entrar des de la banqueta, va completar el pòquer.

LA DADA

55
punts
acumula el Manchester City en la lliga de 57 disputats. Els ‘citizens’ només han cedit un empat en 19 jornades.

LES FRASES

És el que m’impressiona d’aquest equip, d’aquests nois, que estan preparats
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY
Quan guanyes molts partits consecutius, sempre tens dubtes de si estàs mentalment preparat per seguir-ho fent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)