Internacional

Alexis en l’ambient

Premier. La lesió de Gabriel Jesús en l’últim partit del 2017 ha tornat a disparar els rumors sobre la possible arribada al City del xilè abans que s’extingeixi el seu contracte amb l’Arsenal

El Manchester City governa amb mà de ferro la Premier League, però va tancar el 2017 amb un empat feixuc a Selhurst Park contra el Crystal Palace i sobretot amb les lesions de Kevin de Bruyne i sobretot de Gabriel Jesús, que haurà d’estar entre un i dos mesos allunyat dels terrenys de joc. Un imprevist que han disparat ràpidament els rumors al Regne Unit que insinuen una possible arribada d’Alexis Sánchez durant el mercat d’hivern. Encara que Pep Guardiola només s’ha limitat a dir que el xilè és jugador de l’Arsenal –“i suposo que seguirà allà”, va afegir–, el presumpte interès del Manchester City ve de lluny, ja del mercat d’estiu, i Alexis ha entrat en els últims sis mesos de contracte amb l’Arsenal sense intenció de renovar. I malgrat que Arsène Wenger ha manifestat que ni ell ni Özil, en la mateixa situació, sortirien en el mercat d’hivern, és l’última oportunitat de treure’n diners amb una venda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)