Més futbol

Una estrena agredolça

Copa. Las Palmas i el València, els dos pròxims rivals del Girona, van empatar en el redebut de Paco Jémez en un matx en què el conjunt canari va oferir una imatge correcta, però que va deixar escapar en el 85’

LAS PALMAS 1 VALÈNCIA 1

LAS PALMAS:Chichizola, Borja Herrera (Ximo Navarro, 73’), Bigas, Gálvez, David Simón, Sergi Samper (Hernán Toledo, 88’), Aquilani (Javi Castellano, 73’), Figueroa, Jonathan Viera, Tana i Calleri.VALÈNCIA:Jaume Domènech, Lato, Rúben Vezo, Garay, Montoya, Maksimovic, Kondogbia (Parejo, 59’), Nacho Gil, Andreas Pereira (Rodrigo, 59’), Santi Mina (Guedes, 66’) i Zaza.GOLS:1-0 (36’) Calleri. 1-1 (85’) Rodrigo.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a Gálvez, Ximo Navarro, Calleri i Zaza.

Vuitens de final

Anada

Formentera - Alavés

1-3

Lleida - Atlético

0-4

Cadis - Sevilla

0-2

Las Palmas - València

1-1

Celta - Barça

19 h (beIN L)

Leganés - Vila-real

19 h (beIN L)

Numància - Madrid

21 h (Gol)

Espanyol - Llevant

21 h (beIN L)

Taules entre els dos pròxims rivals del Girona, Las Palmas i el València, en l’estrena de Paco Jémez a la banqueta del conjunt canari. L’equip groc va oferir una versió decent contra els xe, als quals vencien en el minut 85 mitjançant un gol de Calleri, però finalment Rodrigo va acabar fent l’empat. Un resultat agredolç per a Las Palmas, que té la classificació costa amunt però es reforça per la imatge i per no perdre.

La mà de Jémez es va detectar sobretot en l’alineació. El tècnic ha buscat sacsejar l’equip des de la seva arribada a l’illa i en el debut va continuar amb un onze amb cares noves com ara Chichizola, Borja, Samper i Momo, gairebé inèdits en aquesta primera meitat de curs, i va fer jugar Gálvez, un dels reforços efectuats aquest mercat d’hivern, procedent de l’Eibar.

Marcelino fa rotacions

El tècnic asturià, que ahir es va deixar veure a València, però que no va viatjar a Las Palmas convalescent encara de l’accident de trànsit que va tenir durant les festes de Nadal, va fer rotacions amb la ment posada en el Girona. Dels habituals, només Garay, Montoya, Kondogbia i Zaza van ser titulars, i durant el partit, i amb el resultat advers, van acabar entrant Parejo, Rodrigo i Guedes, que van ser revulsius.

Vietto passa el reconeixement mèdic a València

Luciano Vietto ja és a València. El davanter argentí, sense gaires oportunitats a l’Atlético, va passar ahir mateix el reconeixement mèdic com a pas previ a signar pel conjunt xe en qualitat de cedit fins a final de temporada a canvi d’uns 2 milions d’euros. Una operació en què, a més, el València es reserva una opció de compra no obligatòria de 13 milions d’euros. Il·lusionat amb la seva arribada a l’equip de la capital del Túria, Vietto va reconèixer la importància de la trucada de Marcelino, amb qui va coincidir al Vila-real, per acabar de convèncer-se de la seva arribada. “Sí, vaig estar parlant amb ell i la veritat és que la seva trucada va ser molt important. Tant de bo pugui donar el millor de mi mateix. Encara falta la signatura, quan passi tot això ja podré pensar en el cap de setmana”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)