1a divisió

El dia després de la bèstia

1a divisió. Diego Costa, que va marcar en el seu redebut, no va entrenar-se per precaució a causa d’un cop a la cama dreta. En principi no perilla la seva presència demà contra el Getafe

“Estic molt feliç d’haver-me tornat a sentir futbolista i per haver tornat a jugar amb l’Atlético. Era molt important per a mi.” Diego Costa es mostrava exultant després del seu redebut amb la samarreta colchonera. “No puc demanar més”, va manifestar. I és que l’ariet va tornar al Camp d’Esports de Lleida i en 25 minuts, que és el temps que va jugar, va fer de tot: va marcar, va exhibir tot el seu repertori –desmarcatges, força, determinació, presència– i fins i tot gairebé es va lesionar. En l’acció del gol va rebre un cop a la cama dreta, que el va tenir uns minuts apartat del partit, i que ahir va impedir que s’entrenés. L’Atlético, però, va aclarir que Costa evoluciona favorablement de l’esmentat traumatisme a la cama que li va generar molèsties al genoll, que va exercitar-se al gimnàs, i que va sotmetre’s a proves ecogràfiques. El davanter no té cap lesió d’importància, i, en principi, la seva participació demà al Wanda Metropolitano contra el Getafe, en el que serà el seu retrobament amb l’afició roig-i-blanca, no perilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)