Internacional

Un quarta divisió empeny Mark Hughes al precipici

FA Cup. El Coventry protagonitza la gran sorpresa de la tercera ronda eliminant un Stoke que acomiada el seu entrenador. El Manchester City reacciona i acaba esclafant el Burnley

FA Cup

3a ronda

Liverpool - Everton

2-1

Man. United - Derby County (2)

2-0

Fleetwood T. (3) - Leicester

0-0

Middlesbrough (2) - Sunderland (2)

2-0

Ipswich Town (2) - Sheffield U (2)

0-1

Watford - Bristol C. (2)

3-0

Birmingham (2) - Burton A. (2)

1-0

Aston Villa (2) - Peterborough U (3)

1-3

Coventry C. (4) - Stoke U.

2-1

Bournemouth - Wigan (3)

2-2

Bolton (2) - Huddersfield T.

1-2

Yeovil T. (4) - Bradford C. (3)

2-0

Brendford (2) - Notts County (4)

0-1

QPR (2) - MK Dons (3)

0-1

Exeter C. (4) - West Brom

0-2

Doncaster R. (3) - Rochdale (3)

0-1

Blackburn (3) - Hull City (2)

0-1

Cardiff C. (2) - Mansfield C. (4)

0-0

Man. City - Burnley

4-1

Wolverhampton (2) - Swansea

0-0

Stevenage (4) - Reading (2)

0-0

Newcastle - Luton T. (4)

3-1

Milwall (3) - Barnsley (2)

4-1

Fulham (2) - Southampton

0-1

Waycombe W. (4) - Preston NE (2)

1-5

Carlisle U. (4) - Sheffield W (2)

0-0

Norwich (2) - Chelsea

18.30 h

Newport (2) - Leeds (2)

demà, 13 h

Shrewsbury T. (4) - West Ham

dg., 15 h

Tottenham - Wimbledon (3)

dg., 16 h

Nottingham F. (2) - Arsenal

dg., 17 h (tdp)

Brighton - C. Palace

dl., 20.45 h (tdp)

*Entre parèntesis, la categoria dels equips que no són de la Premier

.

**Eliminatòries a partit únic. En cas d’empat, s’ha de jugar un ‘replay’.

La FA Cup mai no tanca portes. Més aviat al contrari, sempre la deixa oberta al futbol més pur, més imprevisible i perquè les històries es puguin escriure amb lletra majúscula. Com ho va fer ahir el Coventry City, campió del torneig l’any 1987, però engolit per un retrocés futbolístic que el té, aquesta temporada, jugant a la League Two, quarta categoria del futbol anglès. Però tot i aquesta caiguda –l’any 2001 encara era a primera–, el club del West Midlands va desenterrar, ahir, els seus millors aromes per acabar tombant un Stoke City en una situació difícil, en zona de descens a la Premier i ja fora de la copa, en una nova decepció que sumar la gota definitiva per fer vessar el got de Mark Hughes, a qui part de l’afició ja reclamava fora del club feia setmanes, i que va ser acomiadat després del xoc.

“És evident que estem vivint una etapa difícil, cometent errades que ens penalitzen molt”, havia comentat abans el gal·lès, que ahir va veure com, tot i xutar més del triple que el Coventry (7 a 24) i governar el partit amb un 61% de possessió, el conjunt de la quarta divisió optimitzava millor les seves arribades, avançant-se, primer, a la sortida d’un córner mitjançant Willis i, tot i l’empat parcial de Charlie Adam des del punt de penal, replicant amb un bon gol del seu lateral dret, Jack Grimmer, deixant ja sense marge de maniobra l’Stoke i materialitzant la fita del Coventry. El seu tècnic, Mark Robins, ja s’ha demanat el Manchester United en la següent eliminatòria i, si pot ser, li agradaria poder jugar el partit a Old Trafford.

Picardia i talent

No hi ha manera de lligar de mans el Manchester City. L’equip de Pep Guardiola sempre troba la fórmula per completar l’equació i, ahir, es va treure de sobre el Burnley quan semblava que li tocaria mastegar sorra, penalitzat per una errada de John Stones en la primera meitat que va permetre a Ashley Barnes afusellar Claudio Bravo.

Però per al Manchester City els recursos són infinits i, ahir, l’equip blau cel va disposar de la lucidesa d’un Ilkay Gündogan que, primer, va tirar de picardia, sacant una falta ràpid, i, després, de talent, amb una assistència d’esperó sensacional, perquè el Kun Agüero revertís el marcador en tan sols dos minuts. I amb el vent ja a favor, Leroy Sané, aprofitant una assistència de Silva i Bernardo Silva, va tancar un triomf que permet el City seguir viu en tots els fronts.

DADA

1
temporada
fa que el Coventry és a quarta divisió, després de ser-ne cinc a tercera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)