Internacional

Maldecaps constants

Copa de la lliga. Arsène Wenger afronta l’anada de les semifinals amb tot de fronts oberts: les crítiques per l’eliminació en la FA Cup, la sortida nocturna d’Iwobi i les renovacions d’Alexis i Özil

No hi ha manera que Arsène Wenger visqui en tranquil·litat en el seu Arsenal. En el centre de la crítica permanentment els darrers temps, res aconsegueix rebaixar el soroll dels detractors. 14 anys sense aixecar la Premier League couen i les FA Cup guanyades (2014/15 i 2016/17) els darrers cursos tampoc acontenten un sector de seguidors que vol que 21 anys després el preparador alsacià deixi la banqueta del club gunner. Mentrestant, Wenger continua al capdavant, acumulant maldecaps, que en són cada cop més.

Tot plegat amb el duel d’anada de semifinals de la copa de la lliga (avui, 21h) contra el Chelsea amb l’ambient caldejat per la mala marxa de l’equip en la lliga –sisè a 23 punts del lideratge– i sobretot per la sorprenent eliminació de diumenge en la FA Cup a mans d’un equip de segona. “Penso que vam pagar el preu de tenir massa jugadors lesionats. això va perjudicar a la rotació”, va justificar ahir Wenger sobre la derrota al feu del Nottingham Forrest, en què no van participar homes com Alexis Sánchez, Mesut Özil i Alexandre Lacazette.

Sí que va ser-hi, en la desfeta, Alex Iwobi, un dels principals problemes que se li han presentat a l’entrenador. El futbolista va ser caçat de festa abans del partit, en unes imatges d’ell a la discoteca que han transcendit i que han causat enrenou. “Si és veritat, serà multat”, va explicar el tècnic. “És impossible sortir 48 hores abans d’un partit. És inacceptable. Hem de veure si es veritat o no”, va asseverar Wenger, que va descartar que la sortida nocturna de Iwobi fos la nit anterior al matx, perquè estaven concentrats a l’hotel.

Però no són aquests els únics fronts oberts que té el preparador de l’Arsenal. Un dels més candents és el de l’Alexis Sanchez. L’atacant xilè acaba contracte aquest mes de juny, continua sense renovar i a Anglaterra s’assegura que el Manchester City podria contractar-lo aquest mateix mercat d’hivern. “No espero res. Quan hi ha ofertes són respostes, però de moment està tot molt tranquil”, va dir Wenger sobre una possible oferta del club citizen. També es va referir a Mesut Özil i a Jack Wilshere, dos futbolistes que també seran lliures a final de temporada i que ja poden negociar amb altres equips als quals volen renovar: “No hi ha notícies. Estem treballant-hi i tan aviat com tinguem una solució definitiva, ho anunciarem.”

Situen Coquelin al València

Els mitjans valencians afirmen els darrers dies que el València vol reforçar-se aquest mes de gener amb el migcampista gunner Francis Coquelin. Sobre el possible comiat del jugador francès, Wenger va dir que “és una possibilitat”, però que “no hi ha res decidit”. D’altra banda, en el capítol d’altes també podria haver-hi moviments. A l’Argentina s’ha explicat que l’Arsenal estaria interessat a contractar els serveis de Cristian Pavón, un jove atacant de Boca Juniors.

LA FRASE

Si és veritat que Iwobi va sortir 48 hores abans del partit, serà multat
Arsène Wenger
TÈCNIC DE L’ARSENAL

MARXA DE L’EQUIP

L’Arsenal, que aquest curs juga l’Europa League, és sisè a la lliga, a 23 punts del líder

LA DADA

3
jugadors capitals
acaben contracte aquesta temporada: Alexis, Özil i Wilshere.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)