Internacional

De Bruyne i Agüero colpegen pels ‘citizens’

Copa de la lliga. Amb gols del belga i de l’argentí, el Manchester City remunta en la segona part i s’imposa al Bristol (2-1) en l’anada de semifinals

El Manchester City continua amb pas ferm. L’equip dirigit per Pep Guardiola va superar (2-1) el Bristol City en l’anada de semifinals de la Carabao Cup, la copa de la lliga anglesa, i colpeja primer en l’eliminatòria. Al conjunt citizen, però, en què van jugar jugadors menys habituals com ara Claudio Bravo, Danilo, Mangala, Zinchenko o Touré, li va costar i va començar perdent contra el seu rival, que milita en la Championship, la segona categoria. Just abans del descans, una diana de penal de Bobby Reid va donar avantatge als visitants i va obligar els sky blue a remar contra corrent. Els homes orientats per Guardiola van reaccionar en el segon temps, mitjançant Kevin de Bruyne, que, assistit per Sterling, va culminar un contraatac comandat pel mateix belga. I el gol de la victòria va arribar a l’últim instant, en el minut 92, quan Agüero, de cap, va rematar una centrada de Bernardo Silva.