Internacional

‘This is Anfield’

Premier League. El Liverpool supera el Manchester City en un partidàs (4-3) i posa fi a la condició d’invicte –22 partits sense perdre en la lliga– del conjunt dirigit per Pep Guardiola

Anfield i el Liverpool van posar fi a la condició d’invencible del Manchester City. En la jornada 23 va finalitzar la ratxa de l’equip dirigit per Pep Guardiola, que ha estat 22 partits sense perdre en la Premier League, amb vint victòries i dos empats. No van poder imposar-se els citizens al feu del club de Merseyside, un estadi que històricament se li ennuega –no hi guanya des del 2003–, a uns reds que van fer un autèntica exhibició. I és que el conjunt entrenat per Jürgen Klopp va fer una cosa que no havia aconseguit cap equip en aquest campionat: ser superior al Manchester City. En el que va ser un partidàs (4-3), els homes de Klopp van jugar al que van voler; van pressionar, van dificultar molt la sortida de pilota rival i, molt verticals, van arribar, davant d’uns skyblues que van dominar la possessió, però que no van estar còmodes, i que fins i tot van a arribar a anar perdent 4-1.

Pura energia, el Liverpool va colpejar primer amb una fuetada d’Oxlade-Chamberlain, en la primera part d’un matx que Sané va empatar just abans del descans. Va ser en la represa quan els locals van deixar-se anar i en deu minuts van fer tres gols aprofitant, això sí, errades defensives del City. Firmino es va fer fort davant d’un tou Stones per marcar el segon després d’una passada llarga, Mané va culminar un ràpid atac després d’una pèrdua visitant en la sortida de pilota i Salah va recollir un mal refús amb el peu i fora de l’àrea d’Ederson, per fer el quart a porteria buida des d’una mica més endavant del mig del camp.

Tot i el resultat, no va quedar sentenciat el trepidant duel, ja que el conjunt de Guardiola va acabar-lo viu. Bernardo Silva i Gundogan van escurçar distàncies i els quatre minuts de temps afegit se’ls van fer llargs, als reds. De fet, Agüero, en dues rematades, va estar a punt d’aconseguir l’empat. Anfield segueix sent un gran escull per al Manchester City.

Premier
Jornada 23
Liverpool - Manchester City
4 - 3
1-0 (9’) Oxlade-Chamberlain. 1-1 (40’) Sané. 2-1 (59’) Firmino. 3-1 (61’) Mané. 4-1 (68’) Salah. 4-2 (84’) Bernardo Silva. 4-3 (91’) Gundogan.
Bournemouth - Arsenal
2 - 1
0-1 (52’) Bellerín. 1-1 (70’) Wilson. 2-1 (74’) Ibe.
2 - 2
0-1 (20’) Ward-Prose. 0-2 (44’) Ward-Prose. 1-2 (58’) Gray. 2-2 (90’) Doucouré.
West Brom - Brighton
2 - 0
1.0 (4’) Evans. 2-0 (55’) Dawson
Huddersfield - West Ham
1 - 4
0-1 (25’) Noble. 1-1 (40’) Lolley. 1-2 (46’) Arnautovic. 1-3 (56’) Lanzini. 1-4 (61’) Lanzini
Tottenham - Everton
4 - 0
1-0 (26’) Heung-Min Son. 2-0 (47’) Kane. 3-0 (59’) Kane. 4-0 (81’) Eriksen.

El futur d’Alexis Sánchez s’entreveu ara al United

El jugador xilè no va desplaçar-se a Bournemouth, on ahir l’Arsenal va perdre (2-1). “La seva situació no està decidida, ni per una banda ni per l’altra”, va manifestar Arsène Wenger sobre el futbolista, del qual va assegurar que la resolució del futur de l’atacant serà "imminent". Alexis, que acaba contracte amb el club gunner aquest mes de juny, no ha renovat i podria deixar l’equip en aquest mercat d’hivern. El Manchester City és un dels equips que més interès hauria mostrat, però ahir diversos mitjans anglesos van indicar que el seu destí podria ser finalment el Manchester United.