1a divisió

Alarmes enceses

1a divisió. El Sevilla no surt del sot i ha perdut les dues jornades en què Vincenzo Montella s’ha assegut a la banqueta. Ahir, una vintena d’aficionats es van presentar a l’entrenament i van parlar amb alguns jugadors

A Sevilla hi ha mala maror. Tot i que l’equip no està en mala posició en totes les competicions– sisè en la lliga, a tres punts del quart i viu en la copa i la Champions League– les alarmes s’han encès. La destitució d’Eduardo Berizzo, per posar al seu lloc Vincenzo Montella, un preparador que no ha jugat ni ha entrenat mai en la lliga espanyola, va sorprendre, i després de dues jornades amb l’italià a la banqueta que han estat dues derrotes, està fent parlar encara més. L’equip ha tingut un sotrac, en l’aspecte futbolístic i de resultats, i ja són cinc partits en la lliga sense guanyar. L’arribada de Montella tampoc ha millorat la irregularitat en el joc que mostrava a les sordres de Berizzo. “Hi havia coses a millorar i per això hem vingut. La feina que tenim al davant és important”, va assegurar diumenge Montella després de perdre al feu de l’Alavés. Les paraules del vestidor, molt tocat, són un reflex del moment del conjunt. “Estem fotuts. Hem d’espavilar perquè aquests punts no tornen. És complicat perquè no ens surt res i ens fa mal”, va explicar Éver Banega. “Estem malament. Està sent un cop molt dur i no queda cap més remei que treballar. Per més que l’equip ho vol, no troba el camí”, va manifestar el porter Sergio Rico.

La situació, doncs, és complicada, i en aquest context, ahir els Biris es van personar a l’entrenament de l’equip per parlar amb els jugadors. Al matí, a l’hora de l’inici de la sessió, que era a porta tancada, una vintena d’aficionats van accedir a la ciutat esportiva sevillista per mantenir una conversa amb alguns dels integrants de l’equip. De fet, el mateix club va confirmar en un comunicat la trobada entre els seguidors i els jugadors: “Els aficionats han transmès als jugadors les seves inquietuds per la situació esportiva en què es troba l’equip i després han marxat sense que es registrés cap tipus d’incident.” Mitja hora després de l’entrada dels seguidors a les instal·lacions, tres furgons de la Policia Nacional van fer acte de presència com a mesura de prevenció.

Busquen reforços

El Sevilla està buscant en aquest mercat d’hivern incorporar futbolistes, i una de les peticions de Montella és fitxar un davanter centre. Un dels homes que sona amb força és el belga Michy Batshuayi, que viu a l’ombra de Morata al Chelsea i a qui recalar al club andalús podria servir per tenir minuts amb el mundial a l’horitzó.

LA FRASE

Hi havia coses a millorar i per això hem vingut. La feina que tenim al davant és important
Vincenzo Montella
TÈCNIC DEL SEVILLA

LA DADA

5
partit de lliga
acumula el Sevilla sense guanyar: 1 empat i 4 derrotes, la més dolorosa el 3-5 contra el Betis en el derbi sevillà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)