Internacional

El City reprèn el vol

Premier League. Un ‘hat-trick’ del Kun Agüero valida la superioritat en el joc de l’equip de Guardiola sobre un Newcastle força especulatiu

Va tenir la pilota un 80,3% del temps, va rematar quinze vegades més que el Newcastle i va completar 780 passades, un abisme en comparació amb les 191 dels magpies, i sobretot dos gols més que retornen el somriure al Manchester City després de la desfeta ara fa set dies a Anfield.

Malgrat un plantejament com sempre defensiu de Rafa Benítez, encara que sense un replegament tan intensiu com en l’últim precedent de finals de desembre, el Newcastle no va tenir gaires arguments per lligar de mans un City ahir novament amb Zinchenko, migcampista d’origen, actuant de lateral esquerre i amb Agüero materialitzant la superioritat de l’equip de Guardiola en el joc, primer fregant amb el front una centrada de De Bruyne i ja en la represa convertint un penal comès sobre Sterling. Tot i un atac de rauxa del Newcastle, que va coincidir amb el gol de Murphy –amb una gran definició per sobre d’Ederson– el conjunt de Manchester mai va veure perillar els punts i el mateix Agüero va tancar la història en el tram final validant una acció prèvia descomunal de Sané, que va deixar pel camí diversos jugadors del Newcastle.

Martial eleva el nivell

La seva adaptació a Anglaterra ha estat feixuga, esclau dels 80 milions d’euros que el Manchester United va pagar per ell l’estiu del 2016 quan tenia tan sols 18 anys, però de mica en mica l’exjugador del Mònaco va agafant embranzida i ahir va ser determinant perquè els red devils s’enduguessin els punts de Turf Moor, contra un Burnley sempre incòmode i què va remar fins al final, fins i tot amb un xut de Gudmonson al travesser.

Minuts abans, però, Martial havia trencat el partit amb una definició sensacional, allotjant la pilota amb violència a l’escaire de la porteria de Pope. És el seu tercer gol els darrers quatre partits.

L’Arsenal atropella sense Alexis

Tot i que la més que probable sortida d’Alexis Sánchez monopolitza el dia a dia del club i sense la presència del xilè en l’equip per decisió d’Arsène Wenger, l’Arsenal va passar per sobre del Crystal Palace amb una primera mitja hora de partit meteòrica en què va posar el llaç al partit, amb Monreal, Iwobi i Koscielny marcant abans del quart d’hora i amb Lacazette tancant la golejada després d’una gran acció col·lectiva entre el mateix Iwobi, Özil i Wilshere. El Palace només va poder reaccionar després de la represa mitjançant Milivojevic.

Greu lesió de James McCarthy

El migcampista de l’Everton James McCarthy no jugarà més aquesta temporada després de fer-se una doble fractura de tíbia i peroné en l’empat dels toffees contra el West Bromwich. Rondón, que li va fer la lesió de manera fortuïta, no va poder evitar arrencar a plorar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)