1a divisió

Un equip contra les cordes

1a divisió. Eliminat de la copa i desterrat en la lliga, en què es troba a dinou punts del Barça, al Real Madrid només li queda la Champions League. “He de trobar solucions”, reconeix Zidane

La plantilla del Real Madrid ja no se n’amaga. Fora de la copa, després de ser eliminat pel Leganés al Santiago Bernabéu dimecres, i desterrat en la lliga, en què està a dinou punts del lideratge que ocupa el Barça, al Real Madrid només li queda la Champions League. “Ens hem de centrar en l’única carta que ens queda. Tindrem un rival molt complicat, el PSG, i ho hem de donar tot”, va reconèixer el capità blanc, Sergio Ramos. “La lliga està complicada, l’única competició en què seguim vius és la Champions i la lluitarem”, el va secundar Dani Carvajal, amb el cap posat en el compromís contra els parisencs, una eliminatòria en la qual Zinedine Zidane té clar que se la juga. “És claríssim. Soc el responsable d’això, soc l’entrenador”, va explicar sobre el doble enfrontament, el partit l’anada del qual es disputarà el dia 14 de febrer al feu blanc i la tornada, el 6 de març al Parc dels Prínceps. “He de trobar solucions. Assumeixo la situació, seguiré treballant i lluitant”, va assegurar el preparador del conjunt madridista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)