1a divisió

Reconciliació al Wanda

1a divisió. L’Atlético, amb gols de Griezmann, Torres i Thomas, es va rescabalar de la recent eliminació de la copa amb un triomf balsàmic contra un Las Palmas que va anar de més a menys

ATLÉTICO 3 LAS PALMAS 0

ATLÉTICO:Oblak, Juanfran, Giménez, Godín, Lucas Hernández, Correa (Thomas, 81’), Gabi, Koke (Carrasco, 46’), Saúl, Griezmann i Torres (Vitolo, 80’).LAS PALMAS:Chichizola, David Simón, Ximo Navarro, Gálvez, Dani Castellano (Expósito, 80’), Gaby Peñalba, Hernán Toledo, Tana (Vicente Gómez, 58’), Jairo (Nacho Gil, 67’), Jonathan Viera i Calleri.GOLS:1-0 (61’) Griezmann. 2-0 (73’) Torres. 3-0 (88’) Thomas .ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Grogues a Saúl, Gálvez i Ximo Navarro.

Fora de la Champions, recentment eliminat de la copa i, de moment, a una distància considerable del Barça en la lliga, l’Atlético es va rescabalar del seu mal inici d’any amb un triomf balsàmic contra Las Palmas. El conjunt de Simeone, ferit en el seu orgull, va aparcar momentàniament la crisi de joc i de resultats en els darrers partits completant una actuació coral de menys a més en què va recobrar el seu habitual to competitiu.

Exigit en una primera meitat per un Las Palmas amb personalitat que va sortir a la gespa reforçat pel seu darrer triomf contra el València, la posada en escena dels colchoneros no va ser especialment reeixida. Una ocasió de Torres, amb una rematada creuada des de la frontal, i poc després una altra de Griezmann, amb un detall tècnic a l’abast de pocs que va acabar amb la pilota al travesser, va ser tot el bagatge ofensiu en els primers 45 minuts per part d’un Atlético amb problemes per donar resposta a la pressió alta dels canaris.

Aparcat el dibuix de tres centrals plantejat per Simeone en els darrers dos compromisos en detriment del tradicional 4-4-2, l’entrada de Carrasco per un Koke desconegut va dotar l’Atlético de més verticalitat i profunditat. Va ser a partir d’aleshores que els madrilenys van començar a acumular ocasions a l’àrea de Chichizola, fins que va emergir la figura de Griezmann. Recuperació de Juanfran en la sortida rival i passada a l’espai per a l’atacant francès, que va definir subtilment amb una pilota picada davant la sortida del porter rival. L’Atlético olorava la sang d’un rival descosit i, a diferència d’altres duels, no va fer el pas enrere habitual amb avantatge en el resultat i va prémer l’accelerador fins que Torres va donar la tranquil·litat a la parròquia local quinze minuts abans del final.

Titular ahir per l’absència d’última hora de Gameiro a causa d’uns problemes estomacals, el davanter de Fuenlabrada va driblar davant Ximo Navarro abans de definir amb una potent rematada al pal llarg de Chichizola. Ja a les acaballes del matx, Thomas va arrodonir un triomf alliberador per a un Atlético que s’aferma en el segon lloc.

LA FRASE

Aquest curs ens estem reinventant constantment. Aquest any acabaré sent millor tècnic
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético
1r
triomf
de l’Atlético per tres gols de diferència des de la seva estrena al Wanda Metropolitano.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)