Internacional

‘Made in Juve’

Copa Itàlia. Higuaín va marcar aviat, Buffon va aturar un penal i la ‘vecchia signora’ va defensar amb coratge el marcador, que l’acosta a la final

El Juventus és una mica més a prop de la seva quarta final de copa consecutiva. Competitiva a més no poder, la vecchia signora va exhibir el seu gen guanyador a Bèrgam, on es va sobreposar a un ambient calent i a un Atalanta que ha acreditat ser un dels millors equips del campionat els darrers mesos.

Higuaín, aprofitant una pilota filtrada per Khedira, va deixar en el camí Masiello, va batre l’albanès Berisha amb una bona definició i va obligar l’Atalanta a anar a remolc. Ni tan sols disposant d’una pena màxima l’equip bergamasc no va aconseguir neutralitzar l’avantatge bianconero, perquè Buffon, que ha fa poc que ha fet 40 anys, va endevinar les intencions del Papu Gómez. Tot i la insistència de l’Atalanta en la represa, va ser incapaç de desgastar un entramat de la vecchia signora sempre fiable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)