1a divisió

La llum del Mediterrani

1a divisió. El Madrid torna a visitar València una setmana després de golejar a Mestalla amb l’esperança de continuar recuperant-se anímicament per poder arribar bé a la Champions

“Això no s’ha acabat, confio plenament en aquesta plantilla”, sorprenia ahir Zinedine Zidane, que, amb energies renovades després de golejar fa set dies a Mestalla, torna a València ara per enfrontar-se al Llevant i continuar guanyant autoestima en una lliga “que no està sentenciada”, segons exclamava ahir el tècnic marsellès, i sobretot amb vista a l’eliminatòria contra el París Saint-Germain, que s’intueix determinant per al destí blanc.

“Però a mi m’és igual el que passi l’any que ve, soc aquí per treballar ara. Estem concentrats en el Llevant i il·lusionats amb el dia a dia”, va dir ahir Zizou, que va valorar positivament el fet de tenir una setmana neta d’entrenaments per continuar buscant solucions futbolístiques.

Negat de cara a gol en el tram inicial del curs, el retorn de la BBC ha retornat la pólvora a un Real Madrid que ha marcat 11 gols en els dos darrers partits de lliga i que ha guanyat en les quatre darreres visites un Llevant en plena crisi, incapaç de guanyar en els últims cinc partits de lliga, dels quals n’ha perdut quatre. A més, de cara al partit d’aquest vespre tornen a estar disponibles Isco i Sergio Ramos, després de deixar enrere les molèsties físiques, un fet que fins i tot podria permetre al tècnic francès dosificar Raphael Varane, que no està en plenes condicions. “Hi seran tots dos. En Sergio només tenia un petit problema al bessó, però ja està resolt”, va dir ahir Zidane, obligat a respondre en les últimes setmanes sobre la situació d’Isco, damnificat pel retorn de la BBC: “Però no veig res diferent, Isco continua sent un jugador important.”

Pendents d’‘Il Pazzo’

El Llevant ha començat aquesta setmana la cursa contra el descens amb energies renovades, després d’haver tancat en l’última jornada del mercat l’arribada de tres davanters: Rochina, Sadiku i Pazzini –tots ells presentats ahir–. Però de cara a aquest vespre, sembla difícil que els dos primers puguin tenir l’oportunitat d’entrar en la convocatòria, ja que venen d’equips (el Legia de Varsòvia i el Rubin de Kazan) on no competien. Qui sí que podria tenir possibilitats de debutar és l’italià, Pazzini, que ha d’aportar la quota de gols que li faltava al conjunt granota, que en les últimes setmanes ha perdut Ünal, de retorn a Vila-real. A més, l’equip de Juan Ramon Muñiz haurà d’intentar fer front al Madrid sense Chema ni Campaña, titulars habitualment.

FRASES

Ja la voldria tenir jo la crisi que té el Real Madrid, contra ells qualsevol errada es paga molt cara
Juan Ramon Muñiz
entrenador del llevant
Confio plenament en la plantilla i tinc clar que això no està acabat, hem de lluitar per cada partit
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)