Internacional

La Champions, golassos, golejadors i penals

Premier. Amb places de lliga de campions en joc, el Liverpool i el Tottenham empaten en un duel que s’accelera al final i es decideix amb polèmica en el 95’

Anfield va ser l’escenari ahir d’un partidàs. El Liverpool i el Tottenham van enfrontar-se en un matx farcit d’ingredients apetitosos: la lluita pels llocs de Champions League, el xoc d’estils entre Klopp i Pochettino, dos dels millors entrenadors del campionat, i el duel entre Salah (21) i Kane (22), els màxims golejadors del campionat, eren els més cridaners. I no va decebre, encara que és cert que tota l’acció va concentrar-se en els últims deu minuts, en un tram final vibrant en què van passar moltes coses fins a resoldre’s, amb l’empat definitiu (2-2) amb un gol de penal transformat per Kane.

Al moment clau (80’) el Liverpool va arribar-hi al davant. Només de començar, Salah va aprofitar una errada de Dier, que va fer una passada enrere cap a ningú i va deixar l’egipci sol davant Lloris per marcar a pler. Aleshores, els dos equips van ser el que són. Els reds van pressionar i un cop replegats van amenaçar al contraatac amb les fletxes que tenen al davant, mentre que els spurs van tenir la pilota i van buscar generar a través de la combinació. I tots dos conjunts van tenir els seus moments, abans que, amb l’1-0 i en el minut 80, el golàs de Wanyama ho precipités tot. Amb una canonada fortíssima a l’escaire, el migcampista kenyà va fer l’empat, i a partir d’aquí, la rauxa es va apoderar de tothom.

En l’èpic final, el Tottenham va tenir a l’abast la remuntada des del punt de penal, però Kane (84’) no va ser capaç de superar Karius en la pena màxima. Després (91’) va tornar a emergir Salah, que amb una maniobra espectacular va driblar diversos rivals dins l’àrea i va avançar els reds amb un gol que no va acabar sent decisiu. I és que en l’últim instant, l’àrbitre va tornar a assenyalar un penal –inexistent– favorable als spurs i aquest cop Kane no va perdonar. La lluita per la lliga de campions, doncs, segueix igual, en un punt

LA DADA

100
gols
ha marcat Harry Kane a la Premier League. Ara, amb 22, és el màxim artiller d’aquesta edició.

Males notícies per al Swansea

El Swansea, que ha sortit aquesta jornada de les posicions de descens, va rebre una pèssima notícia: el conjunt dirigit per Carlos Carvalhal perd fins a final de temporada dos dels seus atacants, Leroy Fer i Wilfred Bony, tots dos lesionats en el partit que dissabte l’equip gal·lès va empatar al feu del Leicester. Pel que fa a Fer, presenta un trencament al tendó d’Aquil·les, que l’obligarà a passar per la sala d’operacions, igual que el seu company Bony, que amb un trencament al lligament encreuat anterior del genoll també haurà de ser intervingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)