1a divisió

El Deportivo destitueix Cristóbal Parralo

1a divisió. El preparador cordovès, relleu fa dos mesos de Pepe Mel, deixa l’equip en zona de descens després de sumar dos triomfs en 13 partits

El Deportivo va anunciar ahir el que era un secret de domini públic: la destitució de Cristóbal Parralo com a màxim responsable del primer equip. El preparador cordovès, que va agafar les regnes del conjunt gallec a final d’octubre després de l’acomiadament de Pepe Mel, tan sols va ser capaç d’aconseguir dos triomfs i tres empats en els tretze partits de lliga en què ha estat al capdavant de l’equip.

Instal·lat en zona de descens i amb una crisi de joc i resultats galopant, la contundent golejada encaixada a Anoeta divendres passat va liquidar el poc crèdit que li quedava a Cristóbal Parralo, destituït després que el president Tino Fernández i el seu consell d’administració acordessin la sortida de l’entrenador ahir a la tarda.

Sis entrenadors en quatre anys

El ball d’entrenadors s’ha convertit en la tònica habitual a Riazor des de l’arribada a la presidència de Tino Fernández. Amb la destitució confirmada de Cristóbal Parralo, ja són sis els tècnics que han passat pel Deportivo en els darrers quatre anys. Amb una àmplia experiència a les banquetes d’Amèrica del Sud i una etapa al capdavant de la Real Sociedad, Martín Lasarte és a hores d’ara el principal candidat a convertir-se en el nou tècnic del conjunt gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)