Internacional

Segueix el frec a frec a Itàlia

Serie A. El Juventus apallissa el Sassuolo i continua la persecució del Nàpols, que es manté líder després d’imposar-se al Benavent

La Serie A és cosa de dos. El Nàpols i la Juve són els dos equips que competiran per l’scudetto. A ambdós els separa un punt des de fa jornades, però els partenopeus són els líders i l’únic conjunt a Itàlia amb possibilitats de posar fi a l’hegemonia dels bianconeri, que encadenen sis lligues consecutives.

No estan abaixant el pistó, doncs, els homes dirigits per Maurizio Sarri, que ahir van imposar-se (0-2) al feu del Benavent, el cuer del campionat, amb dianes de Mertens i Hamsik i sumen ja set jornades seguides aconseguint la victòria. Idèntica ratxa té el seu perseguidor, el Juventus, que tampoc va fallar golejant sense pietat (7-0) el Sassuolo. En la pallissa dels torinesos hi va haver un clar protagonista, Pipa Higuaín, autor d’un hat-trick. El davanter argentí, que va ser notícia en els darrers dies per la seva reunió amb Jorge Sampaoli, que el podria incloure a la llista de l’Argentina en la propera convocatòria del març per primera vegada des que el tècnic està a la banqueta de l’albiceleste, va anotar tres dianes de bella factura. També van marcar Khedira, que va fer un doblet, Pjanic i Alex Sandro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)