Internacional

Catifa vermella

Premier. El Manchester United perd a Newcastle i aplana encara més el camí del Manchester City cap al títol. La distància entre tots dos s’amplia a 16 punts

Ningú pot seguir el ritme del Manchester City de Pep Guardiola. Ni acostar-s’hi, de fet. I és que amb una jornada més disputada, el conjunt citizen veu incrementada la distància de punts respecte al segon classificat, el Manchester United, que ahir va tornar a ensopegar per segona vegada en les últimes tres jornades.

Són 16 punts ja els que separen l’equip de Mourinho amb el líder de la Premier League, després de la desfeta recollida (1-0) al feu del Newcastle, dirigit per un dels seus amics, Rafa Benítez, amb el qual, històricament, ha protagonitzat diversos enfrontaments dialèctics. “Ells han lluitat com animals i han tingut els déus del futbol al seu costat”, va opinar ahir Mourinho al final d’un partit en què el seu equip no va ser capaç de desxifrar el defensiu plantejament dels magpies i va acabar estavellant-s’hi. Sí que és cert que el United va generar diverses ocasions de claredat per marcar, però les va perdonar i, com acostuma a passar, ho va pagar. Sobretot Martial, que en va malbaratar tres, i Alexis Sánchez, que en va perdonar dues, haurien pogut canviar el desenllaç del duel, però van ser els homes de Benítez els que van tenir encert entrada la segona part. Ritchie, rematant una pilota prolongada per Lejeune i despenjada per Gayle, després d’una falta centrada des de prop del mig del camp molt mal defensada pels mancunian, va avançar els locals, que ja no van deixar escapar l’avantatge.

Sense Pogba, a qui Mou va substituir només d’encaixar la diana i que encadena una sèrie de partits rendint per sota del seu nivell, els red devils van tirar pel dret en el tram final i van bombardejar l’àrea del conjunt geordie, que a còpia de coratge i d’un inspirat Dúbravka sota pals, van resistir per obtenir tres punts que els treuen del descens. El Manchester United, doncs, posa la catifa vermella al Manchester City en el camí cap al títol.

El Liverpool s’acosta

Amb gols de Firmino i de Salah –en suma 22 en la lliga–, el conjunt entrenat per Jürgen Klopp va superar (0-2) el Southampton i recupera la tercera posició. El conjunt red se situa a dos punts de l’equip de Mourinho.

LA FRASE

Ells han lluitat com animals i han tingut els déus del futbol al seu costat
José Mourinho
TÈCNIC DEL MANCHESTER UNITED
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)