Internacional

Batshuayi cau de peu

Michy Batshuayi no coneix d’adaptació. El davanter belga, aterrat al mercat d’hivern al Borussia Dortmund procedent del Chelsea amb la missió de rellevar a Aubamenyang, ha tingut una entrada extraordinària al club de Westfàlia. Hi ha caigut de peu el futbolista, que en tres partits amb la samarreta borusser, ha marcat ja cinc gols, dos d’ells ahir, al Westfalenstadion, on va protagonitzar una exhibició per donar la victòria a l’equip alemany (3-2) davant de l’Atalanta.

L’ariet de 24 anys va deixar la seva petja aviat en el partit, comandant el contraatac que va originar el primer gol local, obra de Schürrle. L’Atalanta, un competitiu equip entrenat per Gian Piero Gasperini, va respondre mitjançant Ilicic, que amb dues dianes seguides a l’inici del segon temps, va capgirar el marcador pels italians, però aleshores va emergir Batshuayi. Primer traient-se del barret un golàs amb un xut des de la frontal per fer l’empat, i després, al minut 91, apareixent puntual per finalitzar dins l’àrea i donar la victòria al conjunt dirigit per Peter Stöger, que viatjarà a Bèrgam amb avantatge.

Molt difícil per al Nàpols

En una de les eliminatòries més dures d’aquesta fase, el Leipzig va fer un cop d’efecte derrotant (1-3) al Nàpols. D’altra banda, Arsenal i Milan van deixar coll avall la seva presència als vuitens. Tots dos equips van treure idèntica renta (0-3); els gunnersal feu de l’ Östersunds i els rossoneri al del Ludogorets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)