Internacional

Qui dia passa, any empeny

Bundesliga. El Bayern remunta i certifica amb la llei del mínim esforç un nou triomf al feu del Wolfsburg el dia del retorn de Thiago Alcántara

El Bayern no falla i manté el seu camí imparable cap al sisè títol de lliga consecutiu. A falta d’onze jornades, i amb 21 punts de marge respecte del segon classificat –el Leipzig té un partit menys—, el conjunt bavarès va sofrir de valent al feu del Wolfsburg per sumar tres punts llaurats amb la llei del mínim esforç. Introduint fins a vuit canvis pensant en el compromís de Champions contra el Besiktas de dimarts vinent, l’equip de Heynckes va completar un dels partits més fluixos de la temporada, en una tarda en què la notícia més positiva va ser el retorn a la competició de Thiago Alcántara tres mesos després de la seva darrera lesió.

Allunyat dels terrenys de joc des del passat 22 de novembre a causa d’un trencament muscular a la cuixa dreta contra l’Anderlecht, el talentós migcampista ja només té entre cella i cella recuperar el nivell mostrat abans de la lesió per tenir possibilitats d’entrar en la llista de Lopetegui per a la cita mundialista de Rússia. “Thiago és massa valuós per cometre un error. Seria lamentable si tornés a lesionar-se. El jugador té grans somnis, amb el Bayern i amb la selecció espanyola en el mundial. Serà un element molt important en el nostre joc”, reconeixia Heynckes respecte d’un Thiago que, com la majoria dels seus companys ahir a la tarda, va contagiar-se del ritme lent i parsimoniós d’un Bayern apàtic i excessivament relaxat en una primera meitat en què va mostrar-se incapaç d’inquietar la porteria rival.

Una situació diametralment oposada a la d’un Wolfsburg que, apressat per la seva situació a la taula –es troba a un sol punt de la zona de descens–, va avançar-se en el marcador en un servei de cantonada en què Divadi, lliure de marcatge, va superar Ulreich amb una rematada de cap a pler. Sense ritme de competició i poc participatiu, Thiago acabaria veient des de la banqueta la remuntada de l’equip de Heynckes.

Forçat a donar entrada a titulars habituals per revertir la situació, els visitants igualarien el duel amb una diana de Wagner en una ràpida transició recollint una centrada de Robben i una altra de Lewandowski des dels onze metres després que el mateix Robben forcés la pena màxima.

LA FRASE

Thiago és massa valuós per cometre un error. Seria lamentable si tornés a lesionar-se
Jupp Heynckes
entrenador del bayern

LA DADA

10
triomfs
consecutius en lliga acumula el Bayern, invicte des que va començar l’any
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)