Internacional

L’aventura de l’Atlético farà escala a Moscou

Europa League. Els ‘colchoneros’ es veuran les cares amb el Lokomotiv i l’Athletic jugarà contra el Marsella d’Andoni Zubizarreta

L’Atlético de Madrid haurà de creuar el continent per seguir buscant la seva tercera Europa League. Després d’atropellar el Copenhaguen en els setzens i amb l’etiqueta de grans favorits col·locada a la solapa, els colchoneros van quedar emparellats ahir amb el Lokomotiv de Moscou en el sorteig celebrat a Nyon, havent d’afrontar el sempre incòmode desplaçament fins a la capital de Rússia i amb el fred de nou com a gran escull. “Tenim una bona relació amb la competició, que en el seu dia ens va rellançar, i tenim la il·lusió per competir-la”, va expressar el gerent del conjunt madrileny, Clemente Villaverde, tot just saber que els tocaria veure les cares amb el líder actual de la lliga russa.

Menys quilòmetres haurà de fer l’Athletic Club, però haurà d’afrontar una eliminatòria duríssima contra l’Olympique de Marsella, un dels clubs més en forma del continent i dissenyat per Andoni Zubizarreta, que viurà de nou una visita especial a San Mamés. “És casa meva, un club que conec bé i que practica un futbol molt intens. Serà determinant poder atacar bé i no concedir un gol en el partit d’anada al Vélodrome”, va explicar el director esportiu dels marsellesos, un conjunt amb un repertori ofensiu més que interessant, liderat per Payet, Ocampos, Germain, N’Jie i, sobretot, Florian Thauvin, el jugador més en forma de la Ligue 1.

Lazio - Dinamo Kíev
RB Leipzig - Zenit
Atlético - Lokomotiv M.
CSKA Moscou - Ol. Lió
Ol. Marsella - Athletic
Sporting CP - V. Plzen
B. Dortmund - RB Salzburg
Milan - Arsenal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)