1a divisió

“Bale és important”

1a divisió. Zinedine Zidane apaivaga els ànims sobre la situació del gal·lès a les portes de la visita al Santiago Bernabéu d’un Alavés revitalitzat

No hi ha pau per a Zinedine Zidane. Fins i tot quan els resultats i –per moments– el joc del seu equip li donen una treva, el marsellès ha de seguir esquivant bassals en el dia a dia d’un Real Madrid sempre bulliciós. Immers en una de les millors ratxes d’aquesta temporada, enllaçant quatre victòries consecutives, ara el focus de polèmica són les reiterades suplències d’un Gareth Bale que no ha acabat d’enlairar-se vestit de blanc i que, en una temporada difícil, albira la porta de sortida del Bernabéu. Zidane, de moment, sí que dona la cara per ell. “És un jugador important per a aquesta plantilla i ho seguirà sent. Avui la polèmica arriba per Bale, un altre dia serà per qualsevol altre... però a mi només m’interessa el col·lectiu, l’equip”, va lamentar Zizou, que sí que va voler tenir unes paraules d’afecte per a Dani Ceballos, a qui va fer entrar a Butarque per jugar tan sols mig minut: “Ja li he dit que ho sento, que em sap greu.”

Sempre obligat a mantenir una calma difícil davant un entorn que sempre troba preguntes incòmodes, el tècnic blanc rep aquesta tarda l’Alavés, que hi arriba amb un somriure evident després d’haver encadenat tres victòries i d’haver canviat un rumb decadent des de l’arribada d’Abelardo a la banqueta. “Sabíem que no abaixarien els braços, que tenen una bona plantilla, però estem preparats i tenim la idea de sempre, fer un gran partit”, va explicar Zizou, que sense Kroos, Modric, Marcelo ni el sancionat Ramos, aspira a encadenar quatre victòries en la lliga per segona vegada en aquest campionat (ho va fer entre el 23 de setembre i el 22 d’octubre quan va vèncer l’Alavés, el Getafe, l’Espanyol i l’Eibar).

LA FRASE

L’Alavés té bona plantilla i ja sabíem que no abaixarien els braços, però estem preparats
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)