1a divisió

El Madrid afina els instints

1a divisió. Els blancs liquiden l’Alavés en un partit distès tàcticament, en què la contundència de Cristiano Ronaldo i de Bale acaba obrint una bretxa insalvable per a l’equip d’Abelardo

REAL MADRID 4 ALAVÉS 0

REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Theo Hernández, Casemiro (Marcos Llorente, 79’), Kovacic, Lucas Vázquez (Dani Ceballos, 73’), Gareth Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema.ALAVÉS:Pacheco, Alexis Ruano, Laguardia, Rodrigo Ely, Rubén Duarte, Dani Torres, Manu García (Medrán, 62’), Hernán Pérez, Alfonso Pedraza (Ibai Gómez, 62’), Rubén Sobrino i John Guidetti. (Burgui, 73’)GOLS:1-0 (44’) Cristiano Ronaldo. 2-0 (46’) Bale. 3-0 (61’) Cristiano Ronaldo. 4-0 (89’) Benzema, de penal.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Grogues a Hernán Pérez, Rubén Sobrino i Marcos Llorente.

Quatre d’una tacada. Per segona vegada en aquest campionat, el Madrid és capaç d’enllaçar quatre victòries en la lliga i alimentar la seva recuperació anímica coincidint amb la decisiva eliminatòria de Champions contra el PSG. Ahir, contra l’Alavés, no li va sobrar discurs, però va ser més contundent a les àrees.

Convidat per la intranquil·litat de l’entorn, Zidane va buscar la fórmula per encabir Gareth Bale en l’equació, però sense sacrificar el 4-4-2 regnant ni tampoc la presència de Lucas Vázquez, pletòric darrerament. Ho va fer acomodant el gal·lès a la banda esquerra. El de Cardiff, però, va interpretar el rol amb peculiaritat, superpoblant l’àrea sempre que podia amb Benzema i Ronaldo i deixant la banda lliure per a Theo Hernández.

Així, sempre va tenir més múscul ofensiu que tranquil·litat per cuinar la jugada. La presència intimidatòria dels seus taurons ofensius inclinava el camp, propiciant jugades ràpides que també van permetre córrer a l’Alavés, encara que sense lucidesa. Els bascos, revitalitzats amb Abelardo a partir d’un rigor defensiu notable, es van contagiar del partit i fins i tot van permetre al Madrid recórrer a algun contraatac que fins fa no gaire no hauria tingut perdó. Ahir, però, Benzema va relliscar just en el moment de prémer el gallet malgastant una opció nítida de gol i allargant la vida d’un Alavés que va obligar Keylor Navas a posar un parell de mans instintives, a baix de Pedraza i a dalt d’Alexis, abans que el Madrid, aquest cop sí, al límit del descans, pogués evidenciar la seva fortalesa a les àrees. Ronaldo, assistit per un cop d’esperó delicat de Benzema, va trobar un forat al racó de la porteria de Pacheco per obrir una bretxa en un partit que es va anar tenyint de blanc, tant pel que fa al joc com al resultat.

De menys a més en govern, al Madrid li va sobrar l’escenari per colpejar amb malícia. Ho havia fet Ronaldo un minut abans del descans i va ser Bale qui, tot just reprendre’s el joc, va superar Pacheco al pal curt, posant pràcticament el llacet a una tarda sense grans incidències per als de Zidane, que van rematar la tarda amb una nova diana de Cristiano Ronaldo, aquest cop assistit per Lucas, i amb Karim Benzema convertint un penal per reconciliar-se amb el gol. Al tècnic marsellès fins i tot li van sobrar uns minuts per pagar penitència amb Dani Ceballos, a qui havia demanat disculpes en la prèvia per haver-lo fet jugar tan sols un segons dimecres a Butarque. Ahir, l’andalús va tenir un quart d’hora llarg.

FRASES

En aquest moment hi ha molts jugadors que estan jugant bé. Ara el problema el tinc jo
Zinedine Zidane
Entrenador del real madrid
El segon gol ens ha matat contra un equip que és el millor del món jugant al contraatac
Abelardo Fernández
Entrenador de l’alavés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)