1a divisió

L’Atlético no baixa del tren

Primera divisió. El conjunt de Simeone s’exhibeix amb una contundent golejada al Pizjuán i manté els set punts de distància respecte del Barça

SEVILLA 2 ATLÉTICO 5

SEVILLA:Sergio Rico, Escudero, Lenglet, Mercado, Navas (Layún, 18’), Banega, N’Zonzi, Correa (Ben Yedder, 59’), Vázquez (Nolito, 70’), Sarabia i Muriel.ATLÉTICO:Oblak, Filipe Luis, Godín, Giménez, Vrsaljko, Gabi, Thomas (Ángel Correa, 63’), Koke (Vitolo, 71’), Saúl, Diego Costa (Gameiro, 76’) i Griezmann.GOLS:0-1 (29’) Diego Costa. 0-2 (42’) Griezmann. 0-3 (51’) Griezmann (p.). 0-4 (65’) Koke. 0-5 (81’) Griezmann. 1-5 (85’) Sarabia. 2-5 (89’) Nolito.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià). Grogues a Escudero, , Vázquez, Correa, Giménez, Diego Costa i Saúl.

valència 2 real sociedad 1

VALÈNCIA:Neto, Gayà, Paulista, Murillo, Montoya, Coquelin, Parejo, Guedes (Ferrán Torres, 73’), Soler (Zaza, 66’), Rodrigo (Maksimovic, 81’) i Santi Mina.REAL:Toño, De la Bella, Llorente, Elustondo, Odriozola, Illarramendi, Zurutuza (Bautista, 79’), Zubeldía, Oyarzabal, Canales i Juanmi (Januzaj, 69’).GOLS:1-0 (34’) Santi Mina. 1-1 (54’) Oyarzabal. 2-1 (68’) Santi Mina.ÀRBITRE:González Fuertes (col·legi asturià). Groga a Rodrigo, Santi Mina, De la Bella, Canales i Juanmi.

L’Atlético no afluixa en la persecució del Barça. El conjunt de Simeone, fent gala d’un exercici d’efectivitat manifesta, va infligir una contundent golejada al Sevilla que li permet mantenir els set punts de diferència respecte dels blaugrana. Recuperant el quadrivot per primer cop des de fa dos mesos, els colchoneros van mostrar-se molt superiors a un rival fatigat per l’esforç realitzat entre setmana a Europa.

Incapaç de donar resposta a l’exigència física del duel a excepció d’una prometedora primera mitja hora de partit, l’equip de Montella va veure’s penalitzat per dues greus errades en la sortida de pilota en el 0-1 i el 0-4, obra de Diego Costa i Koke. Entremig, dues dianes gairebé consecutives d’un Antoine Griezmann que va treure el màxim rèdit a l’habitual treball infatigable de l’Atlético en la pressió.

Amb la defensa andalusa visiblement desfeta després de la represa, l’atacant francès va completar una nit per emmarcar anotant el seu primer hat-trick del curs. Ferit en l’orgull, el Sevilla va maquillar el resultat final al límit del temps reglamentari amb dues dianes estèrils de Sarabia i Nolito.

Alegria a Mestalla

Sense deixar enrere les males sensacions de les darreres setmanes, el València va reivindicar la condició d’aspirant a equip de Champions la propera temporada enllaçant el tercer triomf consecutiu. En aquest cas, contra una Real que es va mostrar superior en diversos trams del partit i que, tot i acabar tancant el rival al seu propi camp, va sortir de Mestalla sense premi a causa d’una greu errada de Toño que Santi Mina no va perdonar per signar el 2-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)