Internacional

La ‘nova’ lliga de campions

Champions League. Els quatre primers de les lligues espanyola, anglesa, alemanya i italiana es classificaran sense necessitat de disputar la prèvia i els horaris dels partits seran a les 18.55 h i a les 21 h

La Champions League experimentarà alguns canvis a partir del curs que ve, i la UEFA va anunciar-ne els més substancials. Per a la propera edició (18/19), la final de la qual es disputarà al Wanda Metropilotano, 26 equips es classificaran directament per a la fase de grups –fins ara eren 22– i seran sis els que ho faran des de la fase prèvia. Per tant, ara, els quatre primers de les lligues espanyola, alemanya, anglesa i italiana –les federacions capdavanteres en el rànquing– accediran directament a la competició, un més dels que entraven. Els acompanyaran els dos primers de la lliga francesa i russa –5è i 6è en el rànquing de federacions–, els campions de la lliga portuguesa, ucraïnesa, belga i turca –del 7è al 10è en el rànquing– i els guanyadors de la Champions i de l’Europa League. Si el campió de la Champions ja s’ha classificat per a la seva lliga, el lloc l’ocuparà el vencedor de la lliga txeca –11è en el rànquing– i si passa el mateix amb el de l’Europa League, la plaça serà per al tercer classificat en la lliga francesa, que s’estalviaria la prèvia. Una altra variació serà la hora dels partits. Les clàssiques 20.45 h donaran pas a un horari escalonat com a l’Europa League, amb duels a les 18.55h i a les 21h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)