Internacional

L’agraïment de Pep Guardiola

Futbol internacional. El tècnic català aprecia el gest dels seguidors del Manchester City que van lluir el llaç groc diumenge a Wembley

Pep Guardiola no deixarà de lluir el llaç groc. Expedientat divendres passat per la federació anglesa (FA) pel que l’ens considera l’exhibició “d’un missatge polític, específicament un llaç groc”, el preparador català ja va assegurar diumenge, després de guanyar la copa de la lliga, que el símbol estarà “sempre” amb ell: “ Si he trencat les normes, accepto la multa. El llaç groc estarà sempre amb mi fins al final. És per ajudar gent que no han fet res mal fet, només tenir una opinió pròpia.” Guardiola el porta en totes les seves aparicions públiques des que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van ser empresonats.

Precisament, en la final de diumenge disputada a Wembley, van ser molts els aficionats del Manchester City que van respondre a la decisió de la federació anglesa posant-se a la solapa el llaç groc, per fer costat al seu entrenador, un gest que Guardiola va agrair ahir en la roda de premsa prèvia al matx de lliga que el seu equip disputa aquest vespre (20.45 h / Movistar Futbol). “Em genera el sentiment de pertànyer a alguna cosa, agraïment. No tenien la necessitat de fer-ho perquè és un altre país, però estic molt content que la gent entengui la situació de quatre persones que estan en presó preventiva. Sento agraïment absolut”, va manifestar l’entrenador de Santpedor.

A més, el preparador dels citizens també va indicar que no hi ha novetats amb la federació anglesa des de divendres, quan es va oficialitzar l’expedient, i va asseverar que serà ell mateix qui explicarà a l’ens per què porta el llaç. “Escriuré una carta i explicaré la nostra posició”, va dir el català, que té fins al 5 de març, a les 18 h, per respondre davant del màxim organisme del futbol anglès. “Estic disponible per a la FA, absolutament, no hi ha problema”, va concloure.

LES FRASES

Sento agraïment absolut. No tenien la necessitat de fer-ho, perquè és un altre país, però estic molt content que la gent entengui la situació
Escriuré una carta per explicar la nostra posició. Estic disponible per la FA, no hi ha problema
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)