Internacional

Dybala, àngel ‘bianconero’

Serie A. Un gol seu en l’últim instant rescata els punts per a la Juve, que a més es beneficia de l’ensopegada del Nàpols al San Paolo contra el Roma

Paulo Dybala té l’espurna dels diferents. En el seu retorn a la titularitat després d’un mes marcat per les lesions, i tot i estar encara lluny de la seva millor versió, el 10 de la Juve va comparèixer en l’agonia d’un partit complicat per rescatar tres punts determinants en la pugna cos a cos amb el Nàpols per l’scudetto.

Obligada a doblar esforços per la immediatesa de la Champions i per la dificultat de visitar el sempre incòmode Lazio de Simone Inzaghi, la vecchia signora va tenir enormes dificultats per generar perill. Allegri va recuperar la vella fórmula dels tres centrals i dos carrilers per emular el sistema del conjunt romà i, encara que es va deixar anar en el tram final, no va aconseguir xutar a porteria fins que en el minut 93, en una acció plena de coratge, Dybala es va filtrar dins l’àrea per alliberar un crit de ràbia del vigent campió d’Itàlia.

A Roma va acabar somrient la Juve i al San Paolo va ser el Roma qui va esborrar el seu de la boca al Nàpols, que es va fer il·lusions després d’avançar-se ben aviat en el marcador, quan Lorenzo Insigne va culminar una acció com sempre combinativa de l’equip de Maurizio Sarri.

Quan amb prou feines havia aparegut el Roma, però, Cengiz Ünder va aprofitar una passada llarga –amb un punt de sort, perquè la pilota va rebotar en Mario Rui–, per eixugar un resultat que capgiraria en l’acció següent Dzeko, connectant a la xarxa una centrada de Florenzi.

I ja en el tram final, en ple assetjament napolità, novament el bosnià primer, amb un xut quirúrgic i després Diego Perotti van liquidar una jornada que pot ser clau per a la Juve, que es dirigeix amb pas ferm cap al seu setè scudetto.

Icardi torna puntual al derbi

Mauro Icardi reapareix al rescat de l’Inter de Milà. “No està preparat, està preparadíssim”, exclamava ahir el seu entrenador, Spalletti, que necessita la voracitat del seu golejador –18 gols en 22 aparicions– en un derby della Madoninna que arriba amb els rols canviats: després d’una primera volta de bon nivell de l’Inter i de molts dubtes al Milan, ara són els rossoneri qui, arran de l’arribada de Gattuso a la banqueta, han revertit la situació: estan en la final de la copa, a vuitens de l’Europa League i han aconseguit sis victòries en els últims set partits de la Serie A. “Però no som favorits; només ens serveix ser humils”, defensava ahir el tècnic calabrès, que ha revolucionat el Milan en poques setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)