Internacional

Tots els focus centrats en París

Champions League. Modric i Kroos s’entrenen i podrien jugar al Parc dels Prínceps; Mbappé serà dubte fins a última hora

Sonen tambors de guerra al Parc dels Prínceps. Vint-i-quatre hores abans que es jugui la temporada a una sola carta, el Real Madrid ja té els cinc sentits posats en el duel de tornada contra el PSG, en què defensarà un 3-1 del primer assalt que, a hores d’ara, no sembla un coixí prou segur per al conjunt blanc. “Només hem de pensar en el partit, sabem que serà molt complicat. Haurem de tenir tranquil·litat quan les coses es posin lletges i ser capaços d’embrutar-nos les mans per guanyar-lo”, alertava Zidane. Esmolades les urpes contra el Getafe, tot indica que el preparador francès podrà disposar de dues peces cabdals de l’equip madridista, Modric i Kroos, que ahir ja es van exercitar amb el grup després de superar les seves respectives lesions.

Pressió per terra, mar i aire

En les hores prèvies al transcendental duel de demà, a París gairebé només es parla de la polèmica actuació de Gianluca Rocchi en l’anada. Si primer va ser Emery qui va sol·licitar el mateix tipus d’arbitratge que s’havia produït a Madrid –“si aplica el mateix criteri per a l’equip local, vull el mateix àrbitre contra el Madrid”–, ahir va ser el director esportiu del conjunt parisenc, Antero Henrique, qui es va pronunciar en la mateixa línia que el tècnic basc: “No va ser un partit de jugadors contra jugadors. Hi va haver influències de l’exterior. No vull seguir perquè no vull que es prengui com una excusa, però tots ho vam sentir així. Per a mi és una falta de respecte per París i per França. Volem tenir un àrbitre d’un nivell excepcional, això és el que demanem”, va afirmar el dirigent portuguès.

Descartat Neymar, París viu pendent de l’estat físic de Kylian Mbappé. Lesionat al turmell contra el Tolosa i substituït contra el Marsella després de recaure pel mateix motiu, l’atacant francès serà dubte fins a última hora. “La seva presència no és segura contra el Madrid, però són optimistes”, assenyalava Téléfoot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)