Internacional

El dorsal 13, per sempre en el record

Internacional. El Càller i la Fiore van anunciar la retirada del número de Davide Astori, que va morir diumenge a causa d’una parada cardíaca per causes naturals, segons va revelar l’autòpsia

El record de Davide Astori continua bategant. La inesperada defunció del capità de la Fiorentina, internacional amb Itàlia de 31 anys, ha colpit el futbol transalpí. El central va aparèixer mort diumenge al matí a l’habitació d’un hotel d’Udine, on es trobava concentrat amb el seu equip, per al partit que el conjunt viola havia de disputar a la tarda al feu de l’Udinese; el seu cor, segons va revelar l’autòpsia, va deixar de bategar. “La causa de la mort és cardíaca, probablement amb una base de bradicàrdia. No hi ha causes diferents de les d’una mort natural, encara que s’haurà d’esperar fins als exàmens histològics, que tardaran uns seixanta dies”, va explicar el cap de la fiscalia d’Udine, Antonio de Nicolo. La fiscalia ja va donar l’aprovació perquè el cos d’Astori sigui retornat als seus familiars, que el traslladaran avui a Florència, on demà tindrà lloc el funeral, a la basílica de Santa Croce.

Els actes en memòria del defensa es continuen succeint. Ahir, la plantilla de la Fiorentina va penjar una samarreta del seu capità signada per tots els integrants en una de les portes de l’Artemio Franchi, l’estadi del club viola, que està farcit de missatges, flors i bufandes en record del futbolista. També ahir, la mateixa Fiore i el Càller, els dos equips més importants en la carrera d’Astori, van anunciar que retirarien el seu dorsal, el 13, per homenatjar-lo. A la Fiorentina, a la qual va aterrar l’estiu del 2015, va convertir-se en el capità del conjunt, amb el qual estava prevista una renovació, mentre que el Càller és el conjunt amb el qual va debutar a la Serie A i on va estar sis cursos.

L’AUTÒPSIA

“La causa de la mort és cardíaca, probablement amb una base de bradicàrdia”

EL COMIAT

El funeral tindrà lloc demà a Florència, a la basílica de Santa Croce
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)